Tips & triks

Julegavetips til henne

Julegavetips til henne

Julen nærmer seg med stormskritt , er du i gang med julegavehandelen? Det er ikke alltid like lett å komme på hva man skal handle – her har vi samlet noen julegavetips til henne! Sliter du med å finne noe til hun som har alt? Da er det bare til å bla seg nedover!

Her finner du tips til julegaver til mor, søster, kjæreste og venninner.

Varme tøfler og votter av merinoull

Ull Norge tilbyr votter og tøfler laget av ull fra merinosauen. Denne ull-typen er spesielt fin og myk, og som er verdsatt for å være behagelig mot huden. Merinoullen føles lett, er skånsom mot huden, puster svært godt og fjerner fuktigheten fra kroppen. I tillegg er den spesielt godt egnet for ullproduksjon. 

Til te-elskere

En smakfull gave for en som er glad i noe søtt! Dette er alltid en klassisk gave å gi til morsdagen. Ombar og Love Raw er en av våre bestselgere og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Dette er en sikker vinner!

Naturlig hudpleie

I vinteren er det perfekt tid til ta litt ekstra vare på seg selv og huden. Hva med å skjemme bort mor, søster eller en venn med skjønnhetsprodukter fra Dr. Organic? Vi har et stort utvalg av velduftende kroppssåpe og mye mer. Her er våre favoritter:

Til sjokolade-elsere

Kjenner du en som er glad i sjokolade? Vi har masse deilig sjokolade å velge mellom – hvit, mørk og melkesjokolade. Her er noen av våre favoritter!

Nydelige aromadiffusere

Made By Zen tilbyr nydelige aromadiffusere som passer til et hvert hjem. Den passer inn på kontoret, soverommet, stuen og kjøkkenet. Fyll med noen dråper essensiell olje og slapp av!

Naturlig hårpleie

Hårprodukter er en perfekt gave å gi til en mor som trenger egenpleie og litt tid for seg selv. Hva med å gi en god hårkur eller en pleiende hårolje som tar godt vare på håret hennes? 

Du finner flere julegaveidéer her: