Månedens tilbud

Tilbud gjelder på nett og i butikk hele januar!

Vi starter det nye året med fantastiske tilbud på bestselgende serier og produkter. Hele måneden gjør du et kupp på økologisk mat fra Helios, Lectinect Mage for mageproblemer, flytende tilskudd fra MSM Norge, alt til treningen fra Vitality Line og kvalitetstilskudd fra Solaray.

Se vår TV-reklame!

Spar -20% på alt fra Helios

Helios drives av en lidenskap for ren og bærekraftig mat. Helt siden 1969 har de jobbet for å gjøre det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt, for kroppen og for kloden. 

Bestselgere fra Helios

Lectinect Mage nå kun 299,-

Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen. Over 100 000 nordmenn har allerede brukt Lectinect Mage mot sine mageproblemer, og produktet har vist gunstig effekt på flere av de vanlige mageproblemene.  

Spar kr 100,- på bestselgeren Lectinect Mage

Få hjelp mot mageproblemene med Lectinect Mage.

  • Bestselger siden 2007
  • Glutenfri, laktosefri, vegansk
  • Kilde til kalsium
  • Med biologisk aktive lektiner fra hyllebær
  • Uten tilsatt sukker

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det kan variere hvor raskt man merker effekten av Lectinect Mage. Selv om enkelte brukere har merket betydelig bedring på så kort tid som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder før bedringen merkes.

Kjøp her for kun 299,-

Spar -25% på flytende tilskudd fra MSM Norge

Flytende tilskudd er enkelt å ta og perfekt for de som ikke liker å svelge tabletter eller kapsler. I serien til MSM Norge finner du flere bestselgere som Flytende Melatonin for kortere innsovningstid og Flytende Ionisk Jod med Selen for normal energiomsetning.

Flytende tilskudd fra MSM Norge

Spar -25% på treningstilskudd fra Vitality Line

Finn treningsmotivasjonen med Vitality Line! Du finner alt du trenger av proteinpulver, pre-workout, EAA, vektøkningspulver, risteflasker og mye mer.

Bestselgere fra Vitality Line

Spar -20% på Solaray

Solaray er en serie med vitaminer, mineraler, urter, fettsyrer og probiotika-produkter som kan hjelpe deg med hverdagslige plager og forbedre både kropp og helse. Solaray er naturlige helsekostprodukter av ypperste kvalitet.

Bestselgere fra Solaray

Siste nytt

Bli inspirert!

Fristende og sunne oppskrifter til det nye året.

Chiapudding med blåbær
Laktosefri
Vegansk
Vegetarisk

Chiapudding med blåbær

Chiafrø er full av kalsium, omega-3 og antioksidanter og passer perfekt til frokostgrøten!
Proteinbrød med gojibær

Proteinbrød med gojibær

Bytt ut din vanlige brødskive med et saftig og proteinrikt brød laget av cottage cheese, havregryn…