Ikke gå glipp av månedens kampanje!

Mars – årets første vårmåned! Dagene begynner å bli lengre og sola er høyere på himmelen, og dermed får vi vamere temperaturer. Denne måneden byr på blant annet den internasjonale kvinnedagen og den store vaffeldagen. I løpet av måneden kan du få knallgode tilbud med opptil -25% på en rekke produkter og serier. Velg fra blant annet Clearspring og Superfruit for en sunnere hverdag.

Tilbud gjelder på nett & i butikk t.o.m 31.03. mars

Spar -25% på alt fra Clearspring

Clearspring er en familieeid bedrift som i over 25 år har drevet med autentiske japanske spesialiteter og økologiske matvarer. Deres grunnleggende idé er at alle bør ha tilgang til økologisk mat av høy kvalitet for en helsevennlig livsstil. 

Spar -25% på alt fra Superfruit

Superfruit tilbyr næringsrik, økologisk supermat av høyeste kvalitet! I serien finner du acaipulver som er perfekt til en fargerik smoothiebowl, knuste hampefrø som er nydelig over en frisk salat, nydelige tørkede bær som gojibær og blåbær og mye, mye mer. 

Spar -25% på alt fra Ombar

Sjokolade som gjør deg godt! Ombar bruker kun rå kakao og plantebaserte, naturlige ingredienser. Hvorfor rå kakao? Mesteparten av sjokoladen på markedet lages ved å røste, dvs. å varmebehandle, kakaobønnene på høy varme, noe som reduserer den naturlige næringen i bønnene.

Spar -20% på bestselgere fra Solaray

Solaray er en serie med vitaminer, mineraler, urter, fettsyrer og probiotika-produkter som kan hjelpe deg med hverdagslige plager og forbedre både kropp og helse. Solaray er naturlige helsekostprodukter av ypperste kvalitet.

Tilbud 752,- på New Nordic Hair Volume tabletter og shampoo

Hair Volume™ Conditioner inneholder eple, hirse og aminosyrer som reparerer håret og gir det volum, glans og mykhet. For et perfekt resultat bør du bruke Hair Volume™ Conditioner sammen med Hair Volume™ Shampoo og Hair Volume™ tabletter.

Tilbud 159,- på Flytende Melatonin fra MSM (før 219,-)

Melatonin sørger for en stabil døgnrytme. Med en stabil døgnrytme blir vi mer uthvilt, får bedre humør, fokus og mental helse. God søvn er essensielt for et godt liv. Melatonin kan også hjelpe ved forstyrret søvnmønster, som følge av jetlag eller skiftarbeid.

Få -35% ved kjøp av 3 eller flere produkter fra Biosan

Ta vare på helsen din gjennom hele livet med Biosan. Her finner du et bredt utvalg norskproduserte kvalitetsprodukter for både utvendig og innvendig bruk. Biosan skjønnhetsprodukter hjelper med skjønnhet både innenfra ut utenfra. Du finner også en rekke kosttilskudd for hele kroppen og er laget med de beste råvarene fra naturen, balansert med vitaminer og mineraler. Produktene fra Biosan hjelper kroppen din, slik at du får en enklere hverdag og en lysere fremtid!

Spar -30% på alt fra Dr. Organic

Ta vare på hud, hår og kropp med det beste naturen har å by på. Dr. Organic bruker organiske ingredienser fra hele verden og steder etter å bruke minimum 70% økologiske ingredienser i produktene sine. Med over 100 produkter i serien finner du finner lett noe som faller i smak til deg, og resten av familien.

Spar -20% på alt fra Biona

Biona tilbyr et bredt utvalg økologiske matvarer og drikkevarer. I sortimentet finner du alt fra ulike hermetiske produkter, kokosmelk, surkål og mye mer. Sunn mat har sine røtter i sunn jord, og derfor investerer Biona kontinuerlig i den økologiske landbruksindustrien. Uansett avling, bruker bøndene deres aldri kjemiske plantevernmidler og ingrediensene brukt er av høyeste standard. I tillegg er produktene helt naturlig of passer for vegetarianere (og ofte også veganere).

Pluss og miks – 2 for 99,- Celestial, Hampstead og Numi te

Vi har te for hvert humør, smak og en hver anledning. Enten du vil slappe av etter en hektisk dag med en nydelig kopp Celestial Sleepytime eller starte dagen med en forfriskende kopp English Breakfast Tea fra Numi, så finner du det her. Finn din perfekte blanding fra bestselgende merker – Celestial, Heampstead og mye mer!

Siste nytt

Bli inspirert!

Fristende og sunne oppskrifter.

Sjokoladetrøfler

Nydelige sjokoladetrøfler

Her finner du oppskrift på nydelige sjokoladetrøfler som smelter i munnen. Utmerket som julekonfek…

Delfiakake

En enkel, men forfriskende kake med smak av deilig kokos! Perfekt på varme dager med friske bær. K…
Uten egg
Laktosefri
Meierifri
Vegansk
Vegetarisk

Apple Pie Crumble

Apple Pie Crumble 🍎 Denne sunne, raske, veganske og glutenfrie Apple Pie crumble er full av pekan…

Glutenfrie pepperkaker

Hva er vel jul uten pepperkaker? Og selv om du, eller noen du kjenner, er allergisk mot gluten betyr…