Denne måneden har vi supertilbud på noen fantastiske serier og produkter.

Bla deg nedover og gjør et kupp!

Tilbud gjelder på nett og i butikk hele september!

Spar -20% på Love Raw

Glem alt du vet om vegansk sjokolade – LoveRaw-serien er en gamechanger! Velg fra knasende gode kjekssjokolader, melkesjokolader og nydelige buttercups i en rekke smaker. Alle produktene er fri for kunstige ingredienser og palmeolje, og er velegnet for vegetarianere og veganere. Hva er vel bedre enn det? 

Styrk immunforsvaret med Ester-C

Ester-C er et patentert C-vitamin med dokumentert effektivt opptak. Ester-C er vist aktiv i kroppens celler i inntil 24 timer. Effekter ved bruk av C-vitamin og Ester-C er nøye dokumentert over flere tiår. Ester-C har vært på det norske markedet i over 30 år, og er av mange kjent som Den originale Ester-C for hele familien. Ester-C produseres i USA og er i dag et av verdens mest solgte C-vitaminer.

Får en enklere hverdag og en lysere fremtid med Biosan!

Biosan er norskproduserte kvalitetsprodukter siden 1986. Produktene er produsert i henhold til GMP standard, med fagfolk som bedre enn de fleste kjenner til naturens positive muligheter for helsen vår. Produktene fra Biosan hjelper kroppen din, slik at du får en enklere hverdag og en lysere fremtid!

Til­fredsstill dine behov innen helse og skjønnhet!

New Nordic er et svenskbasert selskap med unik kunnskap om medisinske planter. New Nordic utvikler effektive kosttilskudd basert på urter samt kosmetikk for å til­fredsstille behov innen helse og skjønnhet. Produktene til New Nordic har vunnet mange priser og utmerkelser fra inter­nasjonale bransjeorganisasjoner. I de siste årene har selskapet oppnådd status som kategorileder i kategorien «Skjønnhet innenfra» – en kategori som vok­ser raskt verden over. 

Få en dypere avslappning med KSM66 & niDRA

KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha. Er ansett som Prinsen av Ayurveda – benyttet i årtusener for å gi kraft, balanse og harmoni.

NiDRA, som betyr søvn på sanskrit, inneholder en unik kombinasjon av Affron og KSM66. To lettopptakelige ekstraker av safran og ashwagandha, tradisjonelt brukt sammen for å gi ro, avslapning og søvn.

Siste nytt

Bli inspirert!

Fristende og sunne oppskrifter.

Chiapudding med blåbær
Laktosefri
Vegansk
Vegetarisk

Chiapudding med blåbær

Chiafrø er full av kalsium, omega-3 og antioksidanter og passer perfekt til frokostgrøten!
Dalgona matcha latte
Laktosefri
Vegansk
Vegetarisk

Dalgona matcha latte

En søt latte toppet med pisket matcha-skum – en deilig varmende vegansk drikk som også ser fantast…
Energikuler med tranebær

Energikuler med tranebær

Herlige smakfulle energikuler med deilig smak av vanilje, tranebær, nøtter og dadler. Prøv dem se…
Iced matcha latte
Laktosefri
Vegansk
Vegetarisk

Iced matcha latte

Kald matcha latte (eller iced matcha latte som det er bedre kjent som) er en enkel men forfriskend…