Oppskrifter / Frokost / Pannekaker & vafler

Amerikanske pannekaker - fri for egg, gluten og melk
Enkel
20 Minutter
10 Pannekaker

Amerikanske pannekaker – fri for egg, gluten og melk

Har du hørt om aquafaba? Aquafaba er det vannet kikerter, bønner og linser ligger i, og det kan så og si brukes overalt hvor man skal bruke eggehvite. Vi har laget luftige amerikanske pannekaker ved bruk av denne metoden.

Slik gjør du

1. Pisk aquafabaen (kikertevannet) med en stavmikser eller en food prosessor i ca. 7-10 minutter. Tilsett ris malt sirupen og og pisk noen minutter til. 

2. Bland sammen rismelet, bakepulveret og salt i en stor bolle. Bland sammen olje, plantebasert melk og eplemosen i en egen bolle og forsiktig bland det sammen med melblandingen. 

3. Vend inn den piskede aquafabaen forsiktig inn i blandingen og du vil ende opp med en tykk skummet røre. 

4. Stek små pannekaker på medium varme i litt kokosolje. Serveres med sirup og friske bær. 

Nyt!

kr 79
+
kr 59
+
kr 49
+
kr 69
+
kr 119
+

Dette har du kanskje hjemme:

Helios bakepulver
kr 67
+
kr 75
+
kr 95
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.