Amerikanske pannekaker – fri for egg, gluten og melk
Har du hørt om aquafaba? Aquafaba er det vannet kikerter, bønner og linser ligger i, og det kan så og si brukes overalt hvor man skal bruke eggehvite. Vi har laget luftige amerikanske pannekaker ved bruk av denne metoden.
Ingredienser
Topping
Friske bær
Slik gjør du
1. Pisk aquafabaen (kikertevannet) med en stavmikser eller en food prosessor i ca. 7-10 minutter. Tilsett ris malt sirupen og og pisk noen minutter til.
2. Bland sammen rismelet, bakepulveret og salt i en stor bolle. Bland sammen olje, plantebasert melk og eplemosen i en egen bolle og forsiktig bland det sammen med melblandingen.
3. Vend inn den piskede aquafabaen forsiktig inn i blandingen og du vil ende opp med en tykk skummet røre.
4. Stek små pannekaker på medium varme i litt kokosolje. Serveres med sirup og friske bær.
Nyt!
Vertmont lønnesirup 250 ml
Vertmont Lønnesirup 100% lønnesirup 250 ml Allsidig produkt Et rent…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Rømer rismel 500 g
Økologisk rismel av fullkornsris. Glutenfritt Utmerket i grøt, brød, kaker…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Maldon sea salt flakes 250 g
Knasende havsaltflak med en frisk intensitet for å fremheve enhver…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk solsikkeolje til frityrsteking 500 ml
Denne solsikkeoljen fra Clearspring er en av de få kalspressede oljer på…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Isola Bio havredrikk 1 L
En plantebasert havredrikk velegnet for vegeterianere og veganere. 100%…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr