Glutenfrie påskevafler
Hva passer vel bedre enn vafler i påskesola? Disse er glutenfri og inneholder kokosblomstsukker som kommer med en deilig rik og karamellaktig smak. Serveres med rømme, appelsinbåter og syrlige bringebær.
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Ferskvarer
1 gulrot – raspet
3 egg
75 g smør
Slik gjør du
8. Topp med hakkede nøtter (pistasjnøtter er digg!), kokosmasse og limeskiver.
1. Visp sammen egg og kokossukker.
2. Tilsett smeltet smør og mandelmelk.
3. Ha i alle de tørre ingrediensene og rør godt.
4. La røren stå i 15-20 minutter før du steker vaflene.
Server med appelsinbåter, bringebær og yoghurt/rømme/kesam. Nyt!
Bauck glutenfri små havregryn 475 g
Små havregryn fra Bauck kan brukes i alt fra musli…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Bauck maismel 500 g
Økologisk, glutenfritt maismel fra Bauck kan brukes til å tykne…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Ecomil mandel drikk natur vanilje 1 L
Denne mandel drikken kan drikkes både varmt eller kaldt. Du…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk kardemomme 23 g
Helios Kardemomme – Helt rent, helt ekte og helt nydelig! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr