Oppskrifter / Bakst / Glutenfri bakst

Glutenfrie påskevafler
Enkel
30 minutter
2 Porsjoner

Glutenfrie påskevafler

Hva passer vel bedre enn vafler i påskesola? Disse er glutenfri og inneholder kokosblomstsukker som kommer med en deilig rik og karamellaktig smak. Serveres med rømme, appelsinbåter og syrlige bringebær. 

Ingredienser

Dette har du kanskje hjemme

Ferskvarer

1 gulrot – raspet
3 egg
75 g smør

Slik gjør du

8. Topp med hakkede nøtter (pistasjnøtter er digg!), kokosmasse og limeskiver.

1. Visp sammen egg og kokossukker.

2. Tilsett smeltet smør og mandelmelk.

3. Ha i alle de tørre ingrediensene og rør godt.

4. La røren stå i 15-20 minutter før du steker vaflene.

Server med appelsinbåter, bringebær og yoghurt/rømme/kesam. Nyt!

Glutenfrie påskevafler
kr 59
+
kr 62
+
kr 65
+
Cocosa kokosblomstsukker 500 g
kr 129
+

Dette har du kanskje hjemme:

Helios bakepulver
kr 67
+
Helios kardemomme
kr 40
+
Helios vaniljepulver
kr 169
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.