
Pepperkaker uten gluten og sukker
Prøv disse krydrede, smaksrike og litt seige kakene som minner om pepperkaker. Bakt på agavesirup, kokosmel og mandelmel.
Ingredienser
Ferskvarer
2 eggehviter
Slik gjør du
1. Knus chiafrøene i en morter til et ganske fint pulver.
2. Smelt smøret sammen med krydderne og agavesirup.
3. Tilsett deretter mandelmel og chiafrø. La blandingen svelle og avkjøles i ca. 30 min.
4. Visp eggehvitene kraftig og bland det deretter forsiktig inn i krydderblandingen, bland inn kokosmelet til sist.
5. Form deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie, la deigen hvile i kjøleskapet til neste dag.
6. Sett ovnen på 200 grader.
7. Kjevle ut deigen direkte på bakepapir da den er litt klissete, bruk kokosmel for å mele kjevlen og underlaget.
8. Stek midt i ovnen i ca. 5-6 min. til kakene har blitt gyldenbrune i kantene, avkjøles på rist.
Nyt!

Tips:
La gjerne pepperkakedeigen ligge i kjøleskapet over natten.

Helios økologisk kardemomme 23 g
Helios Kardemomme – Helt rent, helt ekte og helt nydelig! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Brecht ingefær malt 25 gr
Ingefær er et anvendelig krydder som brukes i mange matretter…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Håndskåret Skarp og aromatisk…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin Kokosmel 400 g
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Superfruit økologiske chiafrø 300 g
Økologiske chiafrø fra Superfruit er rik på omega-3 og fiber….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin økologisk fettredusert mandelmel 400 g
Mandelmel er et godt alternativ for folk som av ulike…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Superfruit økologisk agavesirup 250 g
Agavesirup er et naturlig søtningsmiddel fra planten agave i Mexico….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr