Oppskrifter / Bakst / Glutenfri bakst

Pepperkaker uten gluten og sukker
Middels
45 minutter
10 Porsjoner

Pepperkaker uten gluten og sukker

Prøv disse krydrede, smaksrike og litt seige kakene som minner om pepperkaker. Bakt på agavesirup, kokosmel og mandelmel. 

Ingredienser

Dette har du kanskje hjemme

100 g smør

Ferskvarer

2 eggehviter

Slik gjør du

1. Knus chiafrøene i en morter til et ganske fint pulver.

2. Smelt smøret sammen med krydderne og agavesirup.

3. Tilsett deretter mandelmel og chiafrø. La blandingen svelle og avkjøles i ca. 30 min.

4. Visp eggehvitene kraftig og bland det deretter forsiktig inn i krydderblandingen, bland inn kokosmelet til sist.

5. Form deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie, la deigen hvile i kjøleskapet til neste dag. 

6. Sett ovnen på 200 grader.

7. Kjevle ut deigen direkte på bakepapir da den er litt klissete, bruk kokosmel for å mele kjevlen og underlaget.

8. Stek midt i ovnen i ca. 5-6 min. til kakene har blitt gyldenbrune i kantene, avkjøles på rist.

Nyt!

Pepperkaker uten gluten og sukker

Tips:

La gjerne pepperkakedeigen ligge i kjøleskapet over natten.

kr 69
+
kr 79
+
kr 61
+
kr 109
+
kr 164
+
kr 99
+

Dette har du kanskje hjemme:

Helios kardemomme
kr 40
+
Helios ceylon kanel 18 g
kr 39
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.