Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha mandelmelk, gresskar, krydder, vaniljeekstrakt og agavesirup i en liten kjele.
2. Varm opp til fin drikketemperatur.
3. Blandingen skal ikke koke så bruk lav varme.
4. Pisk kraftig for å lage skum eller bruk en blender.
5. Hell over i kaffeglass og tilsett espresso.
6. Topp det hele med plantekrem og et dryss kanel.
Nyt!
Helios økologisk ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Håndskåret Skarp og aromatisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Biona coconut cream 400 g
Et vegansk alternativ til vanlig kremfløte. 22% kokosfett Fri for…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr