
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha mandelmelk, gresskar, krydder, vaniljeekstrakt og agavesirup i en liten kjele.
2. Varm opp til fin drikketemperatur.
3. Blandingen skal ikke koke så bruk lav varme.
4. Pisk kraftig for å lage skum eller bruk en blender.
5. Hell over i kaffeglass og tilsett espresso.
6. Topp det hele med plantekrem og et dryss kanel.
Nyt!


Helios ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Sri Lanka med skarp og aromatisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Brecht muskatnøtt malt 35 gr
Muskatnøtt passer godt i retter med fisk, kjøtt, potetretter og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Brecht ingefær malt 25 gr
Ingefær er et anvendelig krydder som brukes i mange matretter…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfriMadagascar Bourbon Pure Vanilla Extract er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Superfruit organic protein 400 g
Rent økologisk sertifiisert proteinprodukt! Blanding av erteprotein, risprotein og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Soyatoo soya krem topping 300 ml
En melkefri og vegansk soyakrem som kan vispes.
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr