Historien til Kinsarvik Naturkost

Så hyggelig at du ønsker å bli bedre kjent med oss!

1900 tallet

Tidlig på 1900 tallet var Harald Sandvik på tur til Bergen med båt for å selge frukt og grønt fra gården i Hardanger. Bergenserne syntes det var flott at han kom til byen og solgt frukt og grønt. Kvaliteten var av den beste og Bergenserne hadde stor sans for frukten fra Kinsarvik i Hardanger. Utfordringen var bare at han reiste sporadisk og han ble stående forskjellige plasser i byen å selge hver gang han kom til Bergen. Noen av kundene sa han burde åpnet butikk.  Da ville det bli enklere å vite hvor han var og de ville alltid ha tilgang til den beste frukten også i Bergen. 

1928

Dette tenkte Harald var en god ide og jakten på et lokale for å selge frukten begynte. I 1928 fant han et lokale på hjørnet mellom Håkonsgaten og Olav Kyrres Gate i Bergen sentrum. Fruktbutikken ble en stor suksess og etter hvert ble flere i familien engasjert i driften. 

Introduksjon av helsekost

Med tiden merket sønnen Torleif at det var mange kunder som snakket om helsegevinsten av å spise frukt og grønt. Han så at maten folk spiste var et viktig bidrag for å styrke helsen. Denne åpenbaringen fikk Torleif til å se etter kvalitetsvarer som kunne bidra til at Bergenserne skulle få en bedre hverdag og helse. Denne helsekosten ble veldig godt mottatt hos forbruker. 

En familiebedrift med lidenskap for alt sunt!

Med tiden ble butikken en frukt og helsekost butikk, der jakten etter varer med unike egenskaper for folks helse ble avgjørende. Slik er det den dag i dag. I dag er både barnebarn og oldebarn av Harald Sandvik involvert i driften.

Nå har Kinsarvik butikker flere steder i landet og er tilgjengelig for alle via nettbutikken. Vi har nå over 6000 unike varer innen frukt og grønt, allergivennlig mat og drikke, naturlige kroppspleieprodukter, treningsprodukter og veldig mye annet spennende.

Kinsarvik Naturkost vil fortsette jakten etter de beste produktene i markedet for å gi forbrukerne en sunnere hverdag.

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg! Fyll inn kontaktskjemaet under, så svarer vi deg så raskt vi kan.

Ønsker du å bli forhandler? Ta kontakt med oss eller fyll inn registreringskjema på GoodLife Norge her.

    Vi er også tilgjengelig på telefon fra mandag – fredag fra 07:30 – 15:00. Du når oss på 56 91 36 05. Vi anbefaler at du sender en e-post først, vi svarer så fort vi kan!

    E-post:l kundeservice@kinsarvik.no