Slik gjør du
1. Elt marsipanen med melis og rull ut til en tynn pølse.
2. Del deretter i 20 biter og rull til små kuler.
3. Rull i kakaopulver.
Voilá – nyt!
Nyt!
Tips:
Marsipan til overs? Hva med å rulle marsipan i f.eks kokosmasse eller dryss med smeltet mørk sjokolade? Nam!
SukrinMarzipan 200 g
SukrinMarzipan smaker like godt som vanlig marsipan, og har et…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
SukrinMelis 400 g
SukrinMelis er en naturlig sukkererstatning som er finmalt og ligner…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr