Marsipankuler med sjokolade & pistasj
Marsipankuler hører julen til. Hvorfor ikke lage din egen istedenfor ferdiglaget? I denne oppskriften har vi dyppet marsipanen i hjemmelaget sjokoladetrekk og drysset knuste pistasjnøtter på toppen.
Kjempelett men kjempegodt!
Ingredienser
Marsipan
Dette har du kanskje hjemme
Toppingidé
Slik gjør du
1.. Ha alle ingrediensene til marsipanen i en blender og kjør til det blir en deigaktig blanding. Ha i mer søtningsmiddel om den er for tørr eller mer malte mandler om den er for våt.
2. Rull marsipanen til små kuler (ca. 10 stk.) og sett dem i fryseren mens du lager sjokoladen.
3. Smelt kokosoljen i et vannbad. Fjern fra varmen og visp inn agave og kakaopulveret. Smak og juster søtheten om nødvendig.
4. Ta ut marsipanbollene fra fryseren og dypp dem i sjokoladen. Bruk gjerne en pinne for å dyppe dem. Sett på bakepapirkledd stekebrett. Dryss med knuste pistasjnøtter.
5. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Oppbevares i lufttett boks i kjøleskapet i opptil 4 dager.
Marsipan
Superfruit økologisk agavesirup 250 g
Agavesirup er et naturlig søtningsmiddel fra planten agave i Mexico….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Toppingidé
Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Superfruit økologisk agavesirup 250 g
Agavesirup er et naturlig søtningsmiddel fra planten agave i Mexico….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr