Havregrynskuler med marsipan
Om du er glad i marsipan må du prøve disse havregrynskulene. De er rullet i revet SukrinMarsipan – nam!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Riv SukrinMarsipan på et rivjern. Skjær smøret i mindre stykker.
2. Bland melis, havregryn, smør og marsipan i en skål.
3. Rør kakaoen ut i vannet og helle det oppi skålen. Kna godt sammen med rene hender.
4. Rull til kuler og dypp dem i smeltet sjokolade. Pynt kulene etter eget ønske før sjokoladen stivner helt.
5. Legg kulene i en luft-tett boks i kjøleskap. Etter 3-4 timer i kjøleskap er de klare til å spises.
Nyt!
Bilde og oppskrift hentet fra Funksjonell Mat.
SukrinMarzipan 200 g
SukrinMarzipan smaker like godt som vanlig marsipan, og har et…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
SukrinMelis 400 g
SukrinMelis er en naturlig sukkererstatning som er finmalt og ligner…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk små & lettkokte havregryn 600 g
Økologiske små/lettkokte havregryn fra Helios. Kilde til jern og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Sukrin Melkesjokolade 40 g
En nydelig sjokolade med fløyelsesmyk konsistens, har lavt kaloriinnhold, og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr