Oppskrifter / Dessert

Sjokoladetrøfler
Enkel
20 minutter
Ca. 10 trøfler

Kremaktige veganske sjokoladetrøfler

Kremaktige veganske sjokolade trøfler som er laget på 1-2-3!

Vær kreativ med toppingen – vi har brukt kakaopulver men hva med lakrispulver eller knuste frysetørkede jordbær? 

Ingredienser

7 Medjool dadler

Toppingidéer

Knuste nøtter – pistasj, peanøtter
Kakaopulver
Kokosmasse
Lakrispulver
Frystetørkede bær

Slik gjør du

1. Ha dadlene (uten steiner) i en bolle og hell varmt vann over dem. La dem ligge i 5 minutter til de er myke. Hell av vannet.

2. Ha dadlene i en blender sammen med resten av ingrediensene. Kjør til en jevn pasta og blandingen blir til en ball.

3. Legg dadlene i en middels stor bolle og hell varmt vann over dem. La det ligge i 5 minutter til det er mykt, og tøm så av vannet.

4. Grav ut teskjestore kuler av trøffelblandingen og legg kulene (uten å rulle) på bakepapirkledd stekebrett. Denne oppskriften gir ca. 10 kuler.

5. Ha trøflene i fryseren i ca 5-10 minutter så de stivner. Fjern fra fryseren og rull dem til jevne kuler.

6. Rull kulene i kakaopulver eller ønsket topping.

Oppbevares best i kjøleskapet i en lufttett boks.

kr 119
+
kr 119
+
kr 239
+

Total kr