Kremaktige veganske sjokoladetrøfler
Kremaktige veganske sjokolade trøfler som er laget på 1-2-3!
Vær kreativ med toppingen – vi har brukt kakaopulver men hva med lakrispulver eller knuste frysetørkede jordbær?
Ingredienser
Toppingidéer
Knuste nøtter – pistasj, peanøtter
Kakaopulver
Kokosmasse
Lakrispulver
Frystetørkede bær
Slik gjør du
1. Ha dadlene (uten steiner) i en bolle og hell varmt vann over dem. La dem ligge i 5 minutter til de er myke. Hell av vannet.
2. Ha dadlene i en blender sammen med resten av ingrediensene. Kjør til en jevn pasta og blandingen blir til en ball.
3. Legg dadlene i en middels stor bolle og hell varmt vann over dem. La det ligge i 5 minutter til det er mykt, og tøm så av vannet.
4. Grav ut teskjestore kuler av trøffelblandingen og legg kulene (uten å rulle) på bakepapirkledd stekebrett. Denne oppskriften gir ca. 10 kuler.
5. Ha trøflene i fryseren i ca 5-10 minutter så de stivner. Fjern fra fryseren og rull dem til jevne kuler.
6. Rull kulene i kakaopulver eller ønsket topping.
Oppbevares best i kjøleskapet i en lufttett boks.
Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr