Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Ferskvarer
1 egg
100 g smør
Slik gjør du
1. Start med å sette ovnen på 180 grader.
2. Bland sammen hvetemel, havregryn og bakepulveret i en bolle og sett til side. I en annen skål rører du sammen smeltet smør og sukker, og tilsetter egget og vaniljeekstrakten.
3. Hell blandingen over det tørre, litt om gangen. Tilsett ca. 50 g hakket sjokolade.
4. Ta frem et bakebrett med bakepapir, og bruk gjerne to skjeer til å lage kuler på samme størrelse. Husk å bruke opp resten av sjokoladen – den kan du strø over og presse litt inn i deigen.
5. Kjeksene skal steke i ca. 15 minutter til de blir gyldenbrune og sjokoladen på toppen har smeltet! La de avkjøles på rist, og for ekstra smak kan du strø litt Maldonsalt over før servering!
Nyt!
Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Ombar økologisk kokos mylk sjokolade 70 g
Ombar Kokos Mylk er en kremaktig vegansk sjokolade med kremet kokosnøtt!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Doves farm plain white flour 1 kg
Doves Farms egen meldblanding fra naturlig glutenfrie ingredienser. Fri fra egg,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk små & lettkokte havregryn 600 g
Økologiske små/lettkokte havregryn fra Helios. Kilde til jern og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Maldon sea salt flakes 250 g
Knasende havsaltflak med en frisk intensitet for å fremheve enhver…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr