
Sukkerfri vaniljefudge
Selvfølgelig skal du kose seg i påsken og juletiden! Prøv deg på disse sukkerfrie vaniljefudgene. Vi garanterer at det blir en favoritt hos blant store og små!
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Slik gjør du
1. Bland sammen alle ingredienser i en stor bolle som tåler sterk varme.
2. Sett i mikroen i 5 minutter før du tar den ut og rører litt.
3. Sett den deretter inn igjen til du får en tjukk, karamellfarget masse. Tiden vil variere fra 5-15 minutt, alt etter hvilken mikro du har og styrke du bruker.
4. Når massen er ferdig, fordeler du den i silikonformer, eller heller den over i en liten firkantet form med bakepapir – som du kan skjære i ruter når den er avkjølt. Om du bruker maldonsalt, dryss det over formen før du heller over karamellmassen.
5. Sett i frysen eller kjøleskap til fudgen har stivnet, gjerne over natten. Oppbevar enten i frys eller kjøleskap.
Tips:
Du kan også koke massen i kjele på middels varme, dette vil ta 40-50 minutter.

Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

SukrinSirup Gold 450 g
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Cosmoveda virgin coconut oil 550 ml
Cosmoveda kaldpresset kokosolje smaker mildt og friskt av kokos. Kokosolje…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:

Helios ekte vaniljepulver 10 g
Ekte vanilje fra vaniljeorkidéer som er hånd-pollinert, høstet, gjæret, forvellet…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr