Ingredienser
Karamellfudge
Topping
Slik gjør du
1. Gjør klar et lite stekebrett med bakepapir eller en muffinsform (ca. 12 stk).
2. I en kasserolle blander du sammen lønnesirup, cashewsmør og kokosolje over middels varme. Tilsett salt om nødvendig.
3. I begynnelsen ser det ikke ut at dette vil blandes, men vær tålmodig. Rør konstant mens det varmes opp. La det koke i to minutter og rør inn vaniljen.
Tips: Etter det har kokt i to minutter skal det tykne litt og bli litt blankt. Hvis ikke kan du la det koke i ett minutt til.
4. Hell oppi stekebrettet eller i muffinsformene. Avkjøl (i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken) til toppene ikke lenger er rennende. Topp med flak av havsalt og sett i fryseren.
5. Frys i ca. 3 timer. Ta ut og kutt i biter.
Oppbevares i fryseren i opptil 3 måneder eller i kjøleskapet i 1 måned. Om du oppbevarer i fryseren må du la dem tine i 10-20 minutter ved romtemperatur før du spiser dem.
Karamellfudge
Vertmont lønnesirup 250 ml
Vertmont Lønnesirup 100% lønnesirup 250 ml Allsidig produkt Et rent…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Diet Food økologisk cashewnøttkrem 200 g
En naturlig, økologisk cashewnøttkrem uten tilsetningsstoffer. Fri for konserveringsmidler…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Nielsen Madagascar Bourbon Vaniljeekstrakt 60ml Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Maldon sea salt flakes 250 g
Knasende havsaltflak med en frisk intensitet for å fremheve enhver…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping
Maldon sea salt flakes 250 g
Knasende havsaltflak med en frisk intensitet for å fremheve enhver…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr