Oppskrifter / Bakst / Julebakst

Sjokoladetrøfler
Middels
15 Minutter (uten kjøletid)
Ca. 10 trøfler

Sjokoladetrøfler med mørk sjokolade

Nydelige sjokoladetrøfler som smelter i munnen. Prøv de selv, da vel!

Ingredienser

75 g fløte
100 g mørk sjokolade
2 ss SukrinMelis
1 ss smør

Slik gjør du

1. Finhakk sjokoladen og legg i en bolle. Kok opp fløte og Sukrin, og hell dette over sjokoladen under omrøring. Tilsett smøret og rør sammen. Tilsett eventuell ønsket smakstilsetning. 

2. Hell røren over i en boks med lokk og sett i kjøleskapet så den stivner. Det vil ta ca. 3 timer.

3. Form den stivnede sjokolademassen til kuler og rull dem om ønskelig i kakao/SukrinMelis. Alternativt kan du helle røren i silikonformer for småkaker/konfekt, og la stivne i kjøleskapet. 

Oppbevar trøflene kaldt.

Oppskrift og bilde fra Funksjonell Mat.

Total kr