Bananpannekaker med smak av vanilje chai
Disse veganske bananpannekakene smaker av deilig vanilje og chai-krydder. Server dem med fersk frukt og hell over lønnesirup!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland sammen mandelmelk, smeltet kokosolje og vaniljeekstrakt.
2. I en annen bolle, tilsette de tørre ingrediensene og blander godt før tilsetter de våte ingrediensene. Rør om til du får en passe tykk røre.
3. Ha litt olje i stekepannen og stek på middels varme til gyldenbrune.
Serveres med lønnesirup og fersk frukt.
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Urtekram glutenfri havremel 500 g
Økologisk glutenfritt havremel fra Urtekram. Glutenfritt Økologisk
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Håndskåret Skarp og aromatisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Saga malt ingefær pose 50 g
Ingefær er et anvendelig krydder som brukes i mange matretter…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Saga malt muskatnøtt pose 40 g
Muskatnøtt passer godt i retter med fisk, kjøtt, potetretter og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Saga malt nellik pose 40 g
Nellik er et utmerket krydder til blodmat, pepperkaker, leverpostei, sursild…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk kardemomme 23 g
Helios Kardemomme – Helt rent, helt ekte og helt nydelig! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr