Oppskrifter / Frokost / Pannekaker & vafler

Pannekaker med ingefærsirup
Enkel
20 Minutter (med steking)
10 – 12 Pannekaker

Pannekaker med ingefærsirup

Helgene vil aldri bli det samme etter du har prøvd disse pannekakene med smak av ingefær og kanel! 

Slik gjør du

1. Rør sammen mel, bakepulver, salt, kanel og muskat i en stor bolle. 

2. Visp sammen melk, egg, smør og ingefærsyltetøy i en annen bolle.

3. Hell de våte ingrediensene over de tørre og visp godt sammen. Om røren er for tykk, tilsett 1-2 ss melk. Røren kan stekes umiddelbart eller la stå i 1 time. 

4. Forvarm stekepannen til medium varme. Bruk litt smør i pannen og stek pannekakene til de begynner å boble 1-2 minutter. Snu dem deretter og stek videre til de er gyldenbrune. 

Server pannekakene med bær og ingefær sirup

Oppskriften er hentet fra www.gingerpeople.com

kr 55
+
Helios bakepulver
kr 67
+
Helios ceylon kanel 18 g
kr 39
+
kr 29
+
kr 69
+
kr 69
+
kr 89
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.