Oppskrifter / Frokost / Pannekaker & vafler

Pannekaker med maca
Enkel
25 Minutter (med steking)
6 – 8 Pannekaker

Maca & kokos pannekaker

Til tross for at disse maca pannekakene er kornfrie, er de fortsatt utrolig myke og lette – akkurat som vanlige amerikanske pannekaker, minus det usunne fettet og karbohydratene. 

Ingredienser

Et dryss havsalt
2 egg
1 ss yoghurt naturell
Topping: bær og frø

Slik gjør du

1. Start med å vispe eggene med en håndmikser til du får en «fluffy» og boblende røre.

2. Deretter tilsetter du mel, macapulver, kokossukker og salt. Bland alt sammen. Tilsett melk, en skje om gangen til du får riktig konsistens på pannekakerøren. 

3. La pannekakerøren stå i 10 minutter slik at den setter seg.

4. Varm opp pannen med en teskje kokosolje. Sett temperaturen på middels varme og bruk en spiseskje til å lage små pannekaker. Når det dukker opp små bobler på pannekakene snur du dem med det samme og steker i ytterligere 2-3 minutter. 

Server pannekakene med en håndfull bær, frø og yoghurt – hvis du ønsker det. 

Tips:

Mange eliteutøvere har siden en tid tilbake brukt maca i treningen sin. Maca består av 60% karbohydrater, 8,5% fiber og 10% proteiner. Maca inneholder flere ulike mikronæringsstoffer som lipider, karotenoider, polyfenoler og alkaloider.

Maca er utmerket i smoothies, bakst og matlaging.

kr 61
+
kr 165
+
kr 349
+
Cocosa kokosblomstsukker 500 g
kr 119
+
kr 65
+
kr 99
+

Total kr