
Pannekaker med ingefærsirup
Helgene vil aldri bli det samme etter du har prøvd disse pannekakene med smak av ingefær og kanel!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Rør sammen mel, bakepulver, salt, kanel og muskat i en stor bolle.
2. Visp sammen melk, egg, smør og ingefærsyltetøy i en annen bolle.
3. Hell de våte ingrediensene over de tørre og visp godt sammen. Om røren er for tykk, tilsett 1-2 ss melk. Røren kan stekes umiddelbart eller la stå i 1 time.
4. Forvarm stekepannen til medium varme. Bruk litt smør i pannen og stek pannekakene til de begynner å boble 1-2 minutter. Snu dem deretter og stek videre til de er gyldenbrune.
Server pannekakene med bær og ingefær sirup.
Oppskriften er hentet fra www.gingerpeople.com

Doves farm self raising white flour wheat free 1 kg
En melblanding med natulige, glutenfrie ingredienser. Egg-, soya- og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Håndskåret Skarp og aromatisk…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga malt muskatnøtt pose 40 g
Muskatnøtt passer godt i retter med fisk, kjøtt, potetretter og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Isola Bio mandeldrikk 1 L
En plantebasert drikk velegnet for vegeterianere og veganere. 100%…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

St dalfour orange og ginger syltetøy 290 gr
Fransk syltetøy som er kun søtet med naturlig fruktsaft og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr