Ingredienser
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Slik gjør du
1. Bland mel, salt og bakepulver i en bakebolle.
2. Smelt smør på lav/ middels varme sammen med vannet.
3. Tilsett smørblandingen i bakebollen med de tørre ingrediensene.
4. Elt deigen til den blir spenstig og elastisk.
5. Tildekk deigen med plastfolie og la den stå i 10-15 minutter.
6. Del deigen inn 10-12 like store deler og rull de runde og fine.
7. Legg ballene tilbake i bakebollen og tildekk de med plastfolie og la de stå i 10 minutter.
8. Lett dryss mel på bakebordet og rull de ut til tynne pannekaker, ca 20-30 cm i diameter.
9. Forvarm en stekepanne på middels/høy varme
10. Stek tortillane i en tørr, varm stekepanne. Stek til du ser at tortillaen begynner å boble, snu og stek deretter på den andre siden.
Ingredienser
Holli Mølle økologisk bakeblanding landhvete 1 kg
Landhvete bakeblanding fra Holli Mølle – så enkelt! Blandes…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Total kr