Oppskrifter / Middag / Kjøttfri middag

Vårruller med grønnsaker
Middels
25 minutter
1 Porsjon

Vårruller med grønnsaker og quinoa

Prøv Yaksos økologiske rispapir og lag vårruller på 1-2-3! Fyll med ønsket grønnsaker og quinoa for en fantastisk velsmakende middag (eller lunsj!).

Ingredienser

Dette har du kanskje hjemme

Ferskvarer

1 dl hoisin saus
1 gulrot
Saften av 1/2 lime
1/2 paprika
1/2 agurk
Sukkererter
Hjertesalat
Fersk koriander

Slik gjør du

1. Skyll quinoaen og hell den over i en varm panne med 2 ss matolje.

2. La det koke i 2 – 3 minutter før du tilsetter to kopper med vann. La det koke i 15 – 20 minutter til vannet er kokt inn. Tilsett saften av limen for mer smak.

3. Hoissin peanøttsaus: Hakk opp en håndfull peanøtter og ha det i en skål. Tilsett Hoissin saus og soyasaus og rør om.

4. Skjær opp salat, agurk, paprika og gulrot i tykke strimler, og hakk opp fersk koriander.

5. Bløtlegg rispapir ett ark om gangen. Kok opp vann. Hell vannet over på en tallerken og la rispapiret ligge i vannet i 10-15 sekunder til det er blitt mykt.

6. Legg så rispapiret på et dampet kjøkkenhåndkle og dander med salat, gulrøtter, quinoa, sukkererter, paprika og fersk koriander. Brett så rispapiret som en wraps (anvist på pakken).

Server vårrullene med Hoissin peanøttsaus. 

Nyt!

Vårruller med grønnsaker
kr 72
+
kr 119
+

Dette har du kanskje hjemme:

kr 79
+

Total kr