Oppskrifter / Middag / Kjøtt

Kyllingspyd panert i hampfrø
Middels
30 minutter
3 – 4 Porsjoner

Kyllingspyd panert i hampfrø

Kyllingen blir med ett litt mer spennende og sunnere når man tilsetter hampfrø og kokosmel. Serverer denne smaksfulle kyllingen med grønnsalat og dippsaus – nam!

Ingredienser

4 stk kyllingfileer
8 stk trespyd
Litt kokosolje

Dette har du kanskje hjemme

3 egg

Dipp

1 dl incabær
1 dl sweet chilisaus
Ett hvitløksfedd
Fersk koriander
Fersk basilikum
Sitronsaft

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 200°C.

2. Del kyllingfiletene på midten og skjær dem i terninger.

3. Ved kyllingbitene først i kokosmel, så i egg og til slutt hampfrø.

4. Tre de panerte kyllingbitene på spyd og brun dem i kokosolje.

5. Legg spydene på et brett med bakepapir og sett dem i ovnen i ca. 15 minutt.

6. Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen i en mikser.
Serveres med en herlig grønn salat.

Nyt!

Kyllingspyd
Legg til ønskeliste

Sukrin Kokosmel 400 g

Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert…

kr 52.7
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Supernature hempseeds 150 g

Avskallede hampfrø som er rik på omega-3, magnesium og protein….

kr 101.15
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Dette har du kanskje hjemme:

Total kr