Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Dipp
1 dl incabær
1 dl sweet chilisaus
Ett hvitløksfedd
Fersk koriander
Fersk basilikum
Sitronsaft
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 200°C.
2. Del kyllingfiletene på midten og skjær dem i terninger.
3. Ved kyllingbitene først i kokosmel, så i egg og til slutt hampfrø.
4. Tre de panerte kyllingbitene på spyd og brun dem i kokosolje.
5. Legg spydene på et brett med bakepapir og sett dem i ovnen i ca. 15 minutt.
6. Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen i en mikser.
Serveres med en herlig grønn salat.
Nyt!
Sukrin Kokosmel 400 g
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Supernature hempseeds 150 g
Avskallede hampfrø som er rik på omega-3, magnesium og protein….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Total kr