Hjemmelaget veganske pølser
Fabrikkproduserte veganske pølser kan vi heretter glemme! Disse pølsene lager du enkelt selv med de krydderne du ønsker.
Ingredienser
Ferskvarer
3 fedd hvitløk
Slik gjør du
1. Mos hvite bønner til du får en grov mos.
2. Hakk opp hvitløk og chili og tilsett dette i blandingen sammen med buljong, amino liquid og olje.
3. Bland godt sammen og tilsett krydder og til slutt rører du inn glutenmel til du får en litt seig deig.
4. Finn frem aluminiumsfolie og mål opp fire kvadrater 15-20 cm, avhengig av hvor lange pølser du vil lage.
5. Del deigen i fire like store deler, og fordel dem på foliearkene. Rull sammen til pølser.
6. Dampkok pølsene i 35-40 minutter. Pølsene kan serveres slik de er, eller du kan steke dem litt i en panne heller kast dem på grillen noen minutter.
Serveres med ditt favoritt tilbehør!
Goodlife glutenmel 1 kg
Glutenmel (eller hvetegluten) er hvetemel der mesteparten av karbohydratene er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Marigold engevita yeast flakes med B12 100 g
Marigold næringsgjær (også kjent som tørket inaktiv gjær) gir vegansk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk paprikakrydder 28 g
Helios paprikakrydder med en søt og mild smak. Av…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Saga granulert løkpulver pose 75 g
Saga Løkpulver 75 gram Egner seg godt til en rekke…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 500 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 500 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk oregano 6 g
Helios Oregano gir deg smaken av Middelhavet og italiensk mat!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr