Ingredienser
Slik gjør du
1. Legg kikertene på et kjøkkenpapir og tørk godt. La dem lufttørke til fuktigheten er gått ut. Jo lengre de tørker jo sprøere blir de!
2. Forvarm ovnen til 220 grader.
3. Dekk til en bakeplate med bakepapir og spre kikertene utover bakeplaten sammen med olje og krydder.
4. Stek kikertene i 40 minutter eller til kikertene er gyldne og sprø. Vend på de av og til med en stekespade.
Server umiddelbart!
Tips:
Lag hjemmelaget “Smash” med ristede kikerter og mørk sjokolade.
Stek kikertene som over, men dropp hvitløkspulver, persille og timian fra ingredienselisten. Når kikertene er gyldne og sprø dekkes de med smeltet mørk sjokolade og et dryss med havsalt.
Biona chickpeas 400 g
Biona kikerter er en god kilde til protein. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 500 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 500 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife økologisk hvitløkskrydder 45 g
Økologisk hvitløkskrydder som er velegnet til kjøtt, fisk, pasta, salat…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Saga tørket persille pose 15 g
Persille er velegnet til fiskeretter, grønnsaksretter, sauser og til å…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife økologisk timian 20 g
Økologisk timian er velegnet til kjøttretter, suppe og pasta. …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr