
Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland sammen gjær, lunkent vann, olje, sukker og salt i en bakebolle.
2. Tilsett halvparten av melet og arbeid deigen sammen og tilsett resten av melet litt etter litt.
3. La deigen heve i romtemperatur til dobbel størrelse.
4. Rull deigen til en tykk pølse og kjevle den ut til et rektangel. Smør på pesto og dryss over ruccola og smuldret fetaost.
5. Snurrene legges på en bakeplate med bakepapir. La de etterheve i ca 30 minutter under et klede.
6. Pensle med vispet egg og stek snurrene midt i ovnen på 220 grader i 10-12 minutter.
Nyt!

Holli mølle siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Holli mølle grovmalt hvete 1 kg
Grov sammalt hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Grov…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Biogan havrekli 400 gr
Økologisk havrekli Rik på protein og fiber Gunstig sammensetning…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Rapunzel tørrgjær 9 gr
Den ideelle tørrgjæren med naturlig gjær smak for søte og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios rårørsukker lyst 1 kg
Helios Rårørsukker Lyst lages av økologisk dyrkede sukkerrør. Enkelt forklart…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Clearspring italian extra virgin olive oil 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios grønn pesto med basilikum 130 g
Helios Grønn Pesto med Basilikum er økologisk og passer perfekt…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr