Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland sammen gjær, lunkent vann, olje, sukker og salt i en bakebolle.
2. Tilsett halvparten av melet og arbeid deigen sammen og tilsett resten av melet litt etter litt.
3. La deigen heve i romtemperatur til dobbel størrelse.
4. Rull deigen til en tykk pølse og kjevle den ut til et rektangel. Smør på pesto og dryss over ruccola og smuldret fetaost.
5. Snurrene legges på en bakeplate med bakepapir. La de etterheve i ca 30 minutter under et klede.
6. Pensle med vispet egg og stek snurrene midt i ovnen på 220 grader i 10-12 minutter.
Nyt!
Holli Mølle økologisk siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Holli Mølle økologisk grovmalt hvete 1 kg
Grov sammalt hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Grov…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Biogan havrekli 400 gr
Økologisk havrekli Rik på protein og fiber Gunstig sammensetning…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Rapunzel økologisk tørrgjær 9 g
Den ideelle tørrgjæren med naturlig gjær smak for søte og…
Ikke på nettlager
Utsolgt i alle butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk grønn pesto med basilikum 130 g
Økologisk grønn pesto med basilikum fra Helios. Fri for…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Zwergenwiese Streich smørepålegg med soltørket tomat 180 g
Deilig vegansk smørepålegg med soltørket tomat. Glutenfri Med solsikkefrø…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr