
Rødbetebrød uten gluten og laktose
Bytt ut hvetemelet med næringsrikt rødbetspulver og malte chiafrø og lag et saftig og smaksrikt brød. Denne oppskriften er både gluten og laktosefri.
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Slik gjør du
1. Mål opp kokosolje og sett den i kjøleskapet for at den skal få en fast konsistens.
2. Mal chiafrø til ett fint mel i en mikser.
3. Bland chiamelet, rødbetspulver, quinoamel, mandelmel, salt og bakepulver i en bolle og bland inn den faste kokosolje i blandingen.
4. Tilsett havremelk og kna blandingen til du får en klebrig deig, la hvile for en stund.
5. Del deigen i fire og rull til kuler, flat dem ut og plasser dem på en stekeplate med bakepapir.
6. Strø over sesamfrø og stek brødet på 200 grader i ca 15-20 minutter.
Nyt!

Superfruit beet root powder 250 g
Rødbetespulver er laget av 100% økologiske rødbeter. Uten tilsetningsstoffer…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin Mandelmel 400 g
Fettredusert mandelmel er et godt alternativ for folk som av…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Superfruit chiafrø 300 g
Chiafrø er rik på omega-3 og fiber. Full av…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Biogan quinoamel 500 gr
Quinoamel kommer fra planten quinoa, som har blitt dyrket i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Berit havremylk 0% sukker 1 L
Laktosefri havredrikk som er mild på smak og har et…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:

Doves organic baking powder 130 gr
Doves bakepulver et et hevemiddel som kan brukes i en…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr