Oppskrifter / Middag / Tilbehør

Enkel og sunn rødbetehummus
Enkel
5 Minutter
1 Skål

Enkel og sunn rødbetehummus

Få spennende farge på brødskiven eller imponer med supersunn og enkel dipp til chips og grønnsaker! Rødbetehummus er en kremaktig dipp som passer til skiver, salater eller som tilbehør til grillmaten.

Denne oppskriften er naturlig vegansk, supersunn og full av antioksidanter, og glutenfri.

Ingredienser

1 rødbete (mellomstor) – kokt eller stekt og avkjølt
2 hvitløksfedd
Sitronjuice av en halv sitron
Salt & pepper

Toppingsidéer

Hakkede nøtter
Finhakket urter

Slik gjør du

1. Skjær rødbeten i biter og ha i blender med kikerter (drenert), hvitløk, tahini og sitronsaft. 

2. Kjør til du får ønsket konsistent – jo lengre du kjører blenderen jo finere hummus får du. Tips: om hummusen blir litt for tykk kan du tilsette litt vann.

3. Tilsett salt og pepper.

4. Og så lett er det! Finn fram en serveringsskål og topp med det du ønsker. Sett gjerne i kjøleskapet før servering.

Enkel og sunn rødbetehummus
kr 89
+

Toppingsidéer

kr 89
+
kr 99
+
kr 199
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.