Enkel og sunn rødbetehummus
Få spennende farge på brødskiven eller imponer med supersunn og enkel dipp til chips og grønnsaker! Rødbetehummus er en kremaktig dipp som passer til skiver, salater eller som tilbehør til grillmaten.
Denne oppskriften er naturlig vegansk, supersunn og full av antioksidanter, og glutenfri.
Ingredienser
Toppingsidéer
Slik gjør du
1. Skjær rødbeten i biter og ha i blender med kikerter (drenert), hvitløk, tahini og sitronsaft.
2. Kjør til du får ønsket konsistent – jo lengre du kjører blenderen jo finere hummus får du. Tips: om hummusen blir litt for tykk kan du tilsette litt vann.
3. Tilsett salt og pepper.
4. Og så lett er det! Finn fram en serveringsskål og topp med det du ønsker. Sett gjerne i kjøleskapet før servering.
Biona chickpeas 400 g
Biona kikerter er en god kilde til protein. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Toppingsidéer
Rømer sesamfrø 500 g
Økologiske sesamfrø fra Rømer har en fantastisk aromatisk og nøtteaktig…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Supernature hempseeds 150 g
Avskallede hampfrø som er rik på omega-3, magnesium og protein….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 500 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 500 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr