Tips & triks

Gavetips til morsdagen 2022

Morsdagen er rett rundt hjørnet og dette er den ene i året som er dedikert til alle mødre der ute. Sliter du med å komme på gaveideer? Vårt gavetips til morsdagen kan være med å gi den beste gaven. Her er en liste med våre bestselgende produkter som er midt i blinken til mor.

Til te-elskere

Nå som det er kaldt ute og vinteren er i full sving så er det perfekt å kose seg inne med en kopp te og en god bok. Hva med å ta med en boks fra bestselgende te-serien Pukka eller English Tea Shop? Vi har et stort utvalg med over 40 te-varianter å velge fra finner du noe som faller i smak.

Her er vår favoritter:

Til sjokolade-elskere

En smakfull gave for en som er glad i noe søtt! Dette er alltid en klassisk gave å gi til morsdagen. Ombar og Love Raw er en av våre bestselgere og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Dette er en sikker vinner!

Hårpleie

Hårprodukter er en perfekt gave å gi til en mor som trenger egenpleie og litt tid for seg selv. Hva med å gi en god hårkur eller en pleiende hårolje som tar godt vare på håret hennes?

Vi har samlet en populær serie fra Giovanni Blackberry & Coconut som vi virkelig anbefaler.

Ansiktspleie

En ting vi vet er at mange kvinner elsker å ta vare på huden sin. En god ansiktskrem som gir ekstra pleie til sliten hud er alltid godt å ha. Vi har mange gode produkter til ansikt som gir ekstra glød, fuktighet eller som roer ned huden. En serie vi anbefaler er Dr. Organic fordi de bruker kun de fineste naturlige og økologiske ingredienser.

Tips & Triks

Morsdag

Fristende oppskrifter til morsdag!

Delfiakake

En enkel, men forfriskende kake med smak av deilig kokos! Perfekt på varme dager med friske bær. K…