Tips & triks

Gavetips til morsdagen

Morsdag er dagen for å feire og skjemme bort alle de fantastiske mødrene der ute. Søndag 12. februar er dagen for å vise din takknemlighet til din egen mor og gjøre noe ekstra hyggelig for henne. Denne dagen kan mamma få lov til sove ekstra lenge og få servert en sunn og god frokost på sengen. Overrask henne med en deilig kopp matcha latte, proteinrike pannekaker toppet med smakfull vegansk sjokolade. Se våre gavetips under og bli inspirert!

Til te-elskere

Nå som det er kaldt ute og vinteren er i full sving så er det perfekt å kose seg inne med en kopp te og en god bok. Hva med å ta med en boks fra bestselgende te-serie Pukka? Vi har et stort utvalg med over 40 te-varianter å velge fra finner du noe som faller i smak.

Til sjokolade-elskere

En smakfull gave for en som er glad i noe søtt! Dette er alltid en klassisk gave å gi til morsdagen. Ombar og Love Raw er en av våre bestselgere og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Dette er en sikker vinner!

Hårpleie

Hårprodukter er en perfekt gave å gi til en mor som trenger egenpleie og litt tid for seg selv. Hva med å gi en god hårkur eller en pleiende hårolje som tar godt vare på håret hennes? Vi har samlet en populær serie fra Giovanni Frizz be gone for deg som ønsker mer kontrollert frizz og urolig hår. Denne anbefaler vi virkelig!

Kroppspleie

De fleste av oss har en fast ansikts rutine men når det kommer til hele kroppen så blir den ofte glemt. En godt etablert kroppspleie rutine er med på å holde huden din sunn og ernært – som gir deg en glød fra topp til tå.

Ansiktspleie

En ting vi vet er at mange kvinner elsker å ta vare på huden sin. En god ansiktskrem som gir ekstra pleie til sliten hud er alltid godt å ha. Vi har mange gode produkter til ansikt som gir ekstra glød, fuktighet eller som roer ned huden. En serie vi anbefaler er New Nordic fordi de har en unik kunnskap om medisinske planter.

Tips & Triks

Morsdag

Fristende oppskrifter til morsdag!

Chiapudding dalgonakrem

Chiapudding med kaffe og sjokolade, toppet med deilig dalgonkrem Chaipudding-kaffe er kjempelett å …
Laktosefri
Vegansk
Vegetarisk

Iced matcha latte

Kald matcha latte (eller iced matcha latte som det er bedre kjent som) er en enkel men forfriskend…