![](https://www.kinsarvik.no/content/uploads/2023/10/Honningkaramell-1024x596.jpg)
Ingredienser
Karamellsaus
Dette har du kanskje hjemme
Slik gjør du
1. Smelt smør og honning sammen i en liten kjele på middels varme. Rør til kombinert. Øk varmen litt, og la det småkoke forsiktig i 10 minutter eller til det er litt tyknet og mørkere i fargen.
2. Tilsett fløten, visp for å kombinere, og la det bare koke opp, og fjern deretter kjelen fra varmen. Rør inn saltet, og la stå i 5-10 minutter for at sausen skal avkjøles litt.
3. Bruk i hvilken som helst oppskrift du liker, eller la avkjøles til romtemperatur, og oppbevar i en tett dekket krukke i kjøleskapet i opptil syv dager.
Karamellsaus
![](https://www.kinsarvik.no/content/uploads/2020/12/160775965686780730211-300x301.jpg)
Biogan akacie honning 500 ml
Økologisk akacie honning Søt og mild smak Høyt innhold…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Total kr