Oppskrifter / Dessert

Enkel
15 minutter
6 porsjoner

Honning karamellsaus

En deilig variant av karamellsaus, med bare fire ingredienser – og sukker er ikke en av dem! Silkemyk, søt og deilig, honning i karamell er en game changer!

Ingredienser

Karamellsaus

En klype med salt

Dette har du kanskje hjemme

50 g smør
250 ml fløte

Slik gjør du

1. Smelt smør og honning sammen i en liten kjele på middels varme. Rør til kombinert. Øk varmen litt, og la det småkoke forsiktig i 10 minutter eller til det er litt tyknet og mørkere i fargen.

2. Tilsett fløten, visp for å kombinere, og la det bare koke opp, og fjern deretter kjelen fra varmen. Rør inn saltet, og la stå i 5-10 minutter for at sausen skal avkjøles litt.

3. Bruk i hvilken som helst oppskrift du liker, eller la avkjøles til romtemperatur, og oppbevar i en tett dekket krukke i kjøleskapet i opptil syv dager.

Karamellsaus

Legg til ønskeliste

Biogan akacie honning 500 ml

Økologisk akacie honning   Søt og mild smak Høyt innhold…

kr 349
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Dette har du kanskje hjemme:

Total kr