Tips & triks

Bærekraftige Matpakketips for en Sunnere Hverdag

Ønsker du å gjøre en positiv forskjell for både din egen helse og miljøet? Nå er hverdagen er tilbake enten du er på skolebenken eller jobb er det på tide å tenke bærekraftig og ta med deg sunne valg i matpakken. Her er våre beste tips for å gjøre matpakken din mer miljøvennlig og næringsrik.

Gjenbrukbare Matbokser og Kopper

Nå kan du enkelt redusere plastavfallet ved å erstatte engangsplast med gjenbrukbare alternativer. Invester i holdbare matbokser og kopper som kan brukes om og om igjen. Kinsarvik.no tilbyr et bredt utvalg av bærekraftige matbokser og kopper, som vil hjelpe deg med å ta vare på miljøet og bevare naturen.

Gjenbrukbare Oppbevaringsposer i Platinumsilikon

Unngå plastposer og velg heller gjenbrukbare oppbevaringsposer laget av platinumsilikon. Disse allsidige posene kan brukes til alt fra tørrvarer til frukt og grønnsaker. Med muligheten til å varme opp mat i mikrobølgeovnen. Da blir det enklere å ta steget mot en mer bærekraftig livsstil.

Sunne Matvarer – Næringsrik og Miljøvennlig

Gjør matpakken din til en kilde for næring og velvære ved å velge sunne og miljøvennlige matvarer. Velg økologiske alternativer når det er mulig, da dette reduserer miljøpåvirkningen. I tillegg, velg matvarer som er i sesong, da dette støtter lokale bønder og reduserer behovet for importerte varer med høy klimapåvirkning.

La deg inspirere av sunne matvarer og retter for en næringsrik og miljøvennlig matpakke

Nøtter og Frø

En blanding av nøtter og frø gir deg sunne fettsyrer og proteiner. Lag din egen nøtteblanding og putt den i en gjenbrukbar matboks.

Grønnsaker og Frukt

Ferske grønnsaker og frukt er rike på essensielle vitaminer og mineraler. Putt dem i gjenbrukbare oppbevaringsposer for en fargerik og delikat matpakke.

Havregryn

Havregryn er en utmerket kilde til fiber og langsomme karbohydrater. Lag en deilig havregrynsgrøt med nøtter og frukt som tillegg

Kjøttpålegg

Velg magert kjøttpålegg som kalkun, kylling eller roastbeef. Unngå bearbeidede kjøttprodukter med mye tilsetningsstoffer og salt

Med gjenbrukbare matbokser og oppbevaringsposer fulle av sunne matvarer, kan du nyte en nærende matpakke samtidig som du tar vare på miljøet. Små endringer i matvanene våre kan føre til en stor positiv innvirkning på planeten vår. Så la oss sammen ta skrittet mot en sunnere og mer bærekraftig hverdag! Besøk kinsarvik.no for å finne bærekraftige produkter til matpakken din.