Oppskrifter / Frokost

Enkel
15 minutter
1 Porsjon

Havregrynsgrøt med krydret gresskar

Denne fargerike havregrynsgøten er den perfekte frokosten på en kald høstmorgen.

Den nydelige fargen kommer fra Rawnice gurmeierotpulver, et supermatpulver som har en nøytral smak, unik ernæringsprofil og er 100% vegansk. 

Ingredienser

Ingredienser

3 ss gresskarpuré
1/2 ts fersk revet ingefær
1 – 2 ss vaniljeyoghurt (gjerne plantebasert)

Slik gjør du

1. Ha i havregryn og melk i en kjele. Varm det opp på middels varme i cirka 4 – 5 minutter.

2. Ha i gresskarpuré, peanøttsmlr, lønnesiup og krydder (utenom Rawnice gurkemeierotpulver – dette skal i på slutten).

3. Rør godt og kok i ytterlige 4 – 5 minutter, til du har ønsket konsistens.

4. Fjern fra varmen. Tilsett gurkemeierotpulver og yoghurt. Rør godt.

5. Server i din favorittskål, toppet med litt yoghurt og frukt.

Oppskriftsskaper: @anna_breakfastideas
Oppskrift fra: RawNice

Ingredienser

kr 42
+
Isola Bio mandeldrikk 1 L
kr 59
+
kr 48.75
+
kr 115
+
kr 75
+
kr 99
+
Rawnice yellow curcumin powder 40 g
kr 289
+

Total kr