Glutenfrie lomper & veganske pølser til 17. mai!
Bytt ut kjøttpølser med veganske pølser og lag glutenfrie lomper til 17. mai – Superenkelt og godt, et festmåltid for store og små!
Slik gjør du
1. Kok poteter med skall. La de avkjøle seg før du moser potetene til potetmos. Bokhvetemel og salt eltes inn i potetmosen til deigen kan kjevles.
2. Kjevl ut og skjær ut lomper (bruk gjerne en rund tallerken og skjær rundt). Bruk en gaffel og prikk litt i lompene før steking, da unngår du luftbobler. Stek lompene på middels varme i en tørr teflonpanne. Ca. 3 minutter på hver side. Pakke lompene inn i et kjøkkenhåndkle for at de skal bli tørre.
3. Lompene egner seg godt for frysing. Legg bakepapir mellom hver lompe. Da blir det enklere å ta dem fra hverandre når du tar dem opp fra frysen.
Nyt med veganske pølser og ketchup!
Bauck bokhvetemel 500 gr
Laktosefri Hvetefri Gjærfri Glutenfri Uten tilsatt sukker Vegansk ØkologiskIdeell for…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Maldon sea salt flakes 250 g
Knasende havsaltflak med en frisk intensitet for å fremheve enhver…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr