Tips & triks

Gavetips til Valentine’s Day

Gavetips til Valentine's Day

Tirsdag 14. februar er selveste Valentinsdagen. Er du på leting etter den perfekte gaven til valentinsdagen? Enten om det er gave til kjæresten, konen eller ektemannen, har vi et stort utvalg av sunnere gaver som er perfekt å gi bort. Har du partneren, har vi gaven! Les mer om våre gavetips nedenfor. 

Til sjokolade-elskere

En smakfull gave for en som er glad i noe søtt! Dette er alltid en klassisk gave å gi til morsdagen. Dirty Cow og Love Raw er en av våre favoritter og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Dette er en sikker vinner!

Slender Chef

En sunnere gave for en som er glad i å lage mat! Slender Chef tilbyr et fristende utvalg lavkalori sauser, dressinger, stekespray og sirup. Her får du velsmakende dressinger og sauser uten fett og sukker. Med Slender Chef er det enkelt å lage dine favorittretter uten unødvendige kalorier eller sukker.

Til treningsglade

Kjenner du noen som er glad i å holde seg aktiv? Vi har et stort utvalg av smakfulle proteinbarer samt treningsprodukter som er perfekt til en aktiv livsstil.

Naturlig hud- & hårpleie

I vinteren er det perfekt tid til ta litt ekstra vare på seg selv og huden. Hva med å skjemme bort en du er glad i med naturlig kroppspleieprodukter? Her har vi plukket ut noen av våre favoritter fra Giovanni – en serie med naturlige hårpleieprodukter som ikke er testet på dyr!

Ansiktspleie

En ting vi vet er at mange elsker å ta vare på huden sin. En god ansiktskrem som gir ekstra pleie til sliten hud er alltid godt å ha. Vi har mange gode produkter til ansikt som gir ekstra glød, fuktighet eller som roer ned huden. En serie vi anbefaler er New Nordic fordi de har en unik kunnskap om medisinske planter.

Tips & Triks

Valentine’s Day

Fristende oppskrifter til Valentine’s Day!

Chiapudding dalgonakrem

Chiapudding med kaffe og sjokolade, toppet med deilig dalgonkrem Chaipudding-kaffe er kjempelett å …
Laktosefri
Vegansk
Vegetarisk

Iced matcha latte

Kald matcha latte (eller iced matcha latte som det er bedre kjent som) er en enkel men forfriskend…