Tips & triks

DR ORGANIC

Velvære Produkter for Deg

-Finn Din Perfekte Match

Ønsker du å oppnå en sunn og strålende hud? Leter du etter produkter som kan gi deg den velværefølelsen du fortjener? Da er det på tide å utforske vårt utvalg av velværeprodukter som er skreddersydd for forskjellige hud- og hårtyper. Enten du har sensitiv hud eller tørt hår, har vi produkter som passer akkurat for deg. La oss dykke inn i vårt utvalg og se hvilke produkter som passer best for din individuelle behov.

Aloe Vera-serien
– Beroligende Næring for Alle

Målgruppe Unisex 18+


Hudtype Alle


Hårtypye Alle

Aloe Vera er en naturlig ingrediens som har vist seg å være en livredder for både hud og hår. Dens beroligende egenskaper er en drøm for de som ønsker å opprettholde en optimal hudtilstand. Våre Aloe Vera-produkter, inkludert Hudlotion, Sjampo, Gel og Kroppsvask, gir deg en beroligende opplevelse samtidig som de gir næring til huden og håret ditt.

Uavhengig av din alder eller kjønn, er Aloe Vera-serien skapt for å tilfredsstille dine behov. Enten du har fet, tørr, normal eller sensitiv hud, vil denne serien berolige og revitalisere. Med en ren og frisk duftprofil gir produktene en opplevelse av friskhet mens de tar vare på ditt velvære.

Calendula-serien

– Skånsom Pleie for Sensitiv Hud

Målgruppe Unisex 18+


Hudtype Sensitiv

For de med sensitiv hud, er vår Calendula-serie den ultimate løsningen. Denne serien er dermatologisk testet og formulert uten parfyme, farge og alkohol, og gir en mild behandling som er skreddersydd for sensitiv hud og hodebunn.

Uansett om du er mann eller kvinne, og uavhengig av alder, gir Calendula-serien den skånsomme pleien du trenger. Den gir næring og omsorg for din spesielle hudtype, og lar deg nyte fordelene av ro og komfort

Kokosolje-serien

-Næring for Tørr Hud og Tykt Hår

Målgruppe Kvinner 25 +


Hudtype Svært tørr

Kokosolje er en mirakuløs naturlig ingrediens som gir intens næring og fuktighet til både hud og hår. Vår Kokosolje-serie, med produkter som er beriket med denne kraftpakken, gir deg mykhet og strålende glans.

Hvis du har svært tørr hud eller tykt, krøllete hår, vil Kokosolje-serien være din frelser. Den gourmet- og søtduftende profilen gir en luksuriøs følelse mens produktene gir næring og fuktighet til ditt unike behov.

Guava-serien

– Glød og Vitalitet for Trøtt Hud

Målgruppe Kvinner 18 +


Hudtype Trøtt, Matt

Vår økologiske Guava-serie utforsker og utnytter de dynamiske egenskapene til den overdådig duftende, eksotiske guavafrukten som er rik på vitamin C. Våre guavaprodukter kan gi glød og stråling, samtidig som de hjelper til med å lysne og gi næring.

Guava-serien gir en fruktig og frisk opplevelse som forynger din hud og hår. Enten du ønsker å gi huden din nytt liv eller ønsker å oppnå strålende farge i håret, vil denne serien gi deg en følelse av vitalitet.

Manukahonning-serien

-Gjenopprettelse og Pleie for Hud og Hår

Målgruppe Kvinne 25+


Hudtype Tørr, Normal


Hårtype Tørt, Normal

Manukahonning er kjent for sine gjenopprettende egenskaper. Vår Manukahonning-serie, beriket med denne kraftige ingrediensen, gir deg en fantastisk fuktighetsboost som revitaliserer hud og hår.

Med Manukahonning-serien investerer du i en sunn fremtid for hud og hår. Enten du har tørr eller normal hud, vil denne serien gi næring og pleie til dine unike behov.

Hampolje-serienranateple-serien

– Styrke for Alle Hår- og Hudtyper

Målgruppe Unisex 25+


Hudtype Alle

Hampolje er en kraftpakke av næringsstoffer, perfekt for å gi næring til både hud og hår. Vår Hampolje-serie, med sine styrkende egenskaper, gir næring uten å etterlate en fet følelse.

Uansett kjønn og alder, er Hampolje-serien en allsidig løsning. Spesielt for de med tynnende hår, gir den styrke og vitalitet. Urteaktig og treaktig duftprofil gir en naturlig og beroligende opplevelse.

Marokkansk Arganolje-serien

– Fornyelse og Glans for Moden Hud og Skadet Hår

Målgruppe Kvinner 25+


Hudtype Tørr, Normal

Marokkansk Arganolje er kjent for sin gjenopplivende effekt. Vår Marokkansk Arganolje-serie gir deg en opplevelse av fornyelse og vitalitet samtidig som den gir næring til huden og håret ditt.

For de med moden hud eller skadet hår, er Marokkansk Arganolje-serien din redning. Den krydrede og aromatiske duftprofilen gir en opplevelse av eksotisme og velvære.

Vitamin E-serien

– Fuktighetsgivende Vitalitet for Normal Hud og Fint Hår

Målgruppe Kvinner 25+


Hudtype Normal, Tørr

Vitamin E er en kraftig antioksidant som bidrar til å opprettholde sunn hud. Vår Vitamin E-serie gir fuktighet og næring til normal hud og fint hår, og gir deg en opplevelse av friskhet og vitalitet.

Vitamin E-serien gir deg den ekstra fuktighetsboosten du trenger. Den rene og myke duftprofilen gir en følelse av renhet og velvære.

Granateple-serien

– Styrke og Vitalitet for en Sunn Hud

Målgruppe Kvinner 25+


Hudtype Normal

Er du på jakt etter deilig fruktig fuktighet som også gir en kraftig dose antioksidanter? Prøv økologiske produkter med granateple. Denne fantastiske serien kombinerer det beste fra naturen med granateplets foryngende egenskaper. Opplev en utrolig fuktighet som sprudler av pleiende ingredienser.

Granateple-serien er spesielt formulert for å gi deg styrkende fordeler. Ved å utnytte kraften i granateplet, opplever du en følelse av styrke og pleie. Den fruktige og friske duftprofilen bidrar til en opplevelse av vitalitet og velvære.

Sneglegel-serien

-Støtte for En Sunn Aldring

Målgruppe Kvinner 30+

Hudtype Normal, Tørr

Historien om Sneglegel-serien begynte da chilenske bønder oppdaget at snegleslim ga deres hender en glattere og yngre følelse. Denne oppdagelsen førte til en revolusjon i hudpleie. Snegler utsondrer en balsam som beskytter dem mot elementene, og denne kraften, når den brukes i hudpleie, fukter, lysner, beroliger og hjelper til med å støtte sunn aldring.

Sneglegel-serien er spesiallaget for kvinner som er 30 år og eldre, og som har normal eller tørr hud. Enten du vil gi huden din ekstra næring eller arbeide mot en sunn aldring, vil du nyte godt av sneglegelens helsefremmende effekter. Den rene og friske duftprofilen gir en følelse av renhet og friskhet.

Rose Otto-serien

-Fornyelse og Eleganse for Moden Skjønnhet

Målgruppe Kvinner 35+


Hudtype Modent

Rose Otto, dette essensielle ekstraktet, ansett som dyrebart, gir deg en følelse av energi og harmoni. De delikate og duftende egenskapene til rosen otto gir ikke bare skjønnhet, men også en følelse av indre harmoni.

Rose Otto-serien er spesialdesignet for kvinner som er 35 år og eldre. Enten du har moden hud eller hår, vil du elske virkningen av rose ottos fornyende kraft. Den blomsteraktige og søte duftprofilen omfavner deg med eleganse og luksus. Denne serien gir næring og pleie til både hud og hår, spesielt viktig for modne hud- og hårtyper.