Ingredienser
Kake
Topping / glasur
Slik gjør du
1. I en bolle pisker du sammen egg og sukker til du får en stiv eggedosis.
2. Tilsett resten av ingrediensene og pisk godt sammen.
3. Forvarm ovnen til 180°C.
4. Hell røren i en 1,5 liters brødform og legg noen appelsinskiver på toppen.
5. Sett kaken i ovnen og la den steke i cirka 40 – 45 minutter til den er gyldenbrun.
6. Avkjøl på en risk før du ev. topper med glasur. Kaken er saftig nok uten, men kan også nytes med pisket krem eller iskrem.
Kake
Holli Mølle økologisk siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Nielsen Madagascar Bourbon Vaniljeekstrakt 60ml Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk kaldpresset rapsolje 500 ml
Clearspring økologisk rapsolje inneholder alle de tre omega-fettsyrene i tillegg…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping / glasur
SukrinMelis 400 g
SukrinMelis er en naturlig sukkererstatning som er finmalt og ligner…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr