
Ingredienser
Kake
Topping / glasur
Slik gjør du
1. I en bolle pisker du sammen egg og sukker til du får en stiv eggedosis.
2. Tilsett resten av ingrediensene og pisk godt sammen.
3. Forvarm ovnen til 180°C.
4. Hell røren i en 1,5 liters brødform og legg noen appelsinskiver på toppen.
5. Sett kaken i ovnen og la den steke i cirka 40 – 45 minutter til den er gyldenbrun.
6. Avkjøl på en risk før du ev. topper med glasur. Kaken er saftig nok uten, men kan også nytes med pisket krem eller iskrem.
Kake

Helios økologisk rårørsukker lyst 1 kg
Helios Rårørsukker Lyst av økologisk dyrkede sukkerrør. Løser seg…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Holli Mølle økologisk siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin økologisk fettredusert mandelmel 400 g
Mandelmel er et godt alternativ for folk som av ulike…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfriMadagascar Bourbon Pure Vanilla Extract er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Rapunzel blått valmuefrø 250 gr
Blått valmuefrø har en nøtteaktig smak. Passer utmerket i desserter,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping / glasur

SukrinMelis 400 g
SukrinMelis er en naturlig sukkererstatning som er finmalt og ligner…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr