Oppskrifter / Middag

Middels
60 minutter
4 porsjoner

Vegansk lasagne

Hjemmelaget vegansk lasagne med soyafarse, løk, gulrøtter, ostesaus og med smeltet ost på toppen. Server gjerne med en frisk og deilig grønn salat til.

Slik gjør du

1. I en stekepanne tilsett olivenolje og brun soyafarse på medium varme. Ha i løk, gulrøtter og hvitløk i små biter og la de frese i ytterligere 4 minutter.

2. Tilsett hermetiske tomater og la de koke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

3. Smelt smøret i en kjele og tilsett melet. La det frese under omrøring i 2 minutter.

4. Spe med melk og la koke under omrøring i ca 10 minutter til den begynner å tykne. Vend inn revet ost og smak til med salt og pepper.

5. Finn frem en ildfast form og legg kjøttsaus, lasagneplater og ostesaus lagvis. Topp med revet ost.

6. Stek lasagne i ovnen på 180 grader i ca 45-60 minutter.

Server og nyt!

Tomatsaus

kr 59
+
kr 59
+
Hälsans Kök soyafarse 300 g
kr 69
+
Biona whole plum peeled tomatoes 400 g
kr 26
+
kr 89.25
+
kr 69
+
Goodlife økologisk hel sort pepper med kvern 50 g
kr 79
+
Isola Bio soyadrikk 1 L
kr 39
+
kr 59
+
kr 55
+
Violife vegansk smør 250 g
kr 59
+
kr 69
+
Goodlife økologisk hel sort pepper med kvern 50 g
kr 79
+

Dette har du kanskje hjemme:

Ostesaus

Isola Bio soyadrikk 1 L
kr 39
+
kr 59
+
kr 55
+
Violife vegansk smør 250 g
kr 59
+
kr 69
+
Goodlife økologisk hel sort pepper med kvern 50 g
kr 79
+

Total kr