Ingredienser
Slik gjør du
1. Stek bacon i en stekepanne over middels varme til det er sprøtt.
2. I en bolle blander du egg, kokosmelk, salt, pepper og hvitløkpulver. Om du ønsker litt “kick”, kan du gjerne tilsette litt chilipulver.
3. Rasp to store poteter.
4. I en smurt muffinsform (eller muffinsbeger) fordeler du hakkede baconbiter, raspede poteter og gressløk. Hell deretter i eggeblandingen. Topp med raspet ost.
5. Stek på 180°C i 20-25 minutter eller til eggeblandingent er fast.
6. La muffinsene avkjøles litt før servering, og nyt.
Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i noen dager eller i fryseren. Kan spises varme eller kalde.
Helios økologisk kokosmelk 400 ml
Økologisk, laktosefri kokosmelk fra Helios med silkemyk konsistens. Kremet…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Maldon sea salt flakes 250 g
Knasende havsaltflak med en frisk intensitet for å fremheve enhver…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife økologisk hvitløkskrydder 45 g
Økologisk hvitløkskrydder som er velegnet til kjøtt, fisk, pasta, salat…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr