Oppskrifter / Frokost

Eggmuffins med bacon og ost
Enkel
40 Minutter
Ca. 12 muffins

Eggmuffins med bacon og ost

Sunn og mettende eggmuffins med bacon og ost – ideelt til frokost eller matpakken.

De kan forberedes før den hektiske uken begynner og vipps – frokost eller lunsj er klar på null komma niks!

Prøv dem selv med dine favorittgrønnsaker, kjøttpålegg og urter. 

Ingredienser

10 egg
12 skiver bacon (i tynne strimler)
2 store poteter (eller 3 middels)
En neve hakket gressløk
Raspet hvitost

Slik gjør du

1. Stek bacon i en stekepanne over middels varme til det er sprøtt.

2. I en bolle blander du egg, kokosmelk, salt, pepper og hvitløkpulver. Om du ønsker litt “kick”, kan du gjerne tilsette litt chilipulver.

3. Rasp to store poteter.

4. I en smurt muffinsform (eller muffinsbeger) fordeler du hakkede baconbiter, raspede poteter og gressløk. Hell deretter i eggeblandingen. Topp med raspet ost.

5. Stek på 180°C i 20-25 minutter eller til eggeblandingent er fast.
 
6. La muffinsene avkjøles litt før servering, og nyt.

Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i noen dager eller i fryseren. Kan spises varme eller kalde.

kr 39
+
kr 75
+
kr 79
+
kr 69
+
kr 99
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.