
Ingredienser
Tofurøre
Til servering
Slik gjør du
1. Hakk tofuen med en gaffel for å få små biter.
2. Ha litt olje i en stekepanne og tilsett tofu. Krydre med salt, gurkemeiepulver og pepper når det er varmt. Rør det godt sammen og stek på medium-høy varme i 5 til 10 minutter.
3. Server over ristet brød og fersk persille. 4. Oppbevar rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 1 uke. Det kan også fryses ned i et par måneder. Nyt!
Nyt!

Tips:
Svart himalayasalt er et godt alternativ til vanlig salt i denne retten, for det har en “egge”-aktig smak.
Tofurøre

Clearspring økologisk silkemyj tofu 300 g
Clearsprings prisbelønte tofu har et høyt proteininnhold og lavt fettinnhold og smaker…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Cosmoveda svart himalayasalt 500 gr
Cosmoveda svart salt er laget etter ayurvedisk metode. Ideelt…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk gurkemeie 25 g
Helios Gurkemeie – et økologisk kvalitetskrydder. Finmalt Velegnet i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Brecht sort pepper malt 40 gr
Malt, svart pepper gjør maten sterk, og bidrar med lite…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Til servering
Total kr