Oppskrifter / Frokost / Chiagrøt

Chiapudding med sjokolade og bringebær
Enkel
15 minutter (uten kjøletid)
1 Porsjoner

Chiapudding med sjokolade & bringebær

Chiafrøpudding er populært som frokost, men kan også spises som dessert. Denne desserten lager du enkelt på få ingredienser – prøv den i dag om du skulle få lyst på noe sunt, men søtt. 

Ingredienser

Ferskvarer

En neve bringebær

Slik gjør du

1. Kjør mandelmelk (2 dl) og bringebær i en smoothie-blender til du får en jevn røre. Tilsett chiafrø (3 ss) og la det stå i 10 minutter. 

2. Varm opp mandelmelk (2 dl) sammen med sjokolade til sjokoladen er smeltet. La avkjøle og tilsett deretter 3 ss chiafrø og rør om.

3. Hell blandingen over i serveringsglass sammen med bringebærblandingen. Det kan være lurt å ha sjokoladeblandingen i bunn da den gjerne er litt tykkere. 

4. La stå i kjøleskap i minst 3-4 timer eller over natten.

Pynt med friske bringebær og hakket sjokolade.

Tips:

Visste du at chiafrø kan støtte fordøyelsen, gi energi og støtte immunforsvaret?

kr 79
+
kr 65
+
Ombar 90% cacao 35 g
kr 28
+

Total kr

Få 15% på din bestilling!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen. (Gjelder ordinære varer)