
Slik gjør du
1. Kjør mandelmelk (2 dl) og bringebær i en smoothie-blender til du får en jevn røre. Tilsett chiafrø (3 ss) og la det stå i 10 minutter.
2. Varm opp mandelmelk (2 dl) sammen med sjokolade til sjokoladen er smeltet. La avkjøle og tilsett deretter 3 ss chiafrø og rør om.
3. Hell blandingen over i serveringsglass sammen med bringebærblandingen. Det kan være lurt å ha sjokoladeblandingen i bunn da den gjerne er litt tykkere.
4. La stå i kjøleskap i minst 3-4 timer eller over natten.
Pynt med friske bringebær og hakket sjokolade.

Tips:
Visste du at chiafrø kan støtte fordøyelsen, gi energi og støtte immunforsvaret?

Goodlife chiafrø 500 g
Chiafrø rik på fiber som du holder deg mett lenge…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Ombar økologisk 90% sjokolade 35 g
En nydelig 90% mørk sjokolade fra Ombar for ekte sjokoladeelskere!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr