Oppskrifter / Bakst

Enkel
60 minutter
6 porsjoner

Glutenfrie frokostrundstykker

Hva er vel bedre en rykende ferske rundstykker? Her får du en oppskrift på saftige frokostrundstykker med næringsrike frø og flak. Lag gjerne en stor batch og frys ned.

Ingredienser

Ingredienser

400 g cottage cheese
3 egg
1 – 2 rasper gulrøtter

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en skål og bland godt sammen med en stavmikser. Deigen skal være litt klissete.

2. Form rundstykker i ønsket størrelse og legg på et stekebrett kledd med bakepapir. Det er lettere å jobbe med deigen om hendene er litt våre.

3. Pensle rundstykkene med egg og strø over sesamfrø og/eller solsikkefrø.

4. Stek i varmluft på 200 grader, i cirka 20 minutter.

Avkjøl på en rist før servering.

Oppskrift og bilde hentet fra Helios.

Oppskriftskreatør: Charlotte Rustad / @Suntnok

Ingredienser

kr 42
+
Helios hirseflak 350g økologisk
kr 62
+
kr 99
+
kr 89
+
Helios himalayasalt
kr 42
+
Helios bakepulver
kr 66
+

Total kr