Glutenfrie frokostrundstykker
Hva er vel bedre en rykende ferske rundstykker? Her får du en oppskrift på saftige frokostrundstykker med næringsrike frø og flak. Lag gjerne en stor batch og frys ned.
Ingredienser
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en skål og bland godt sammen med en stavmikser. Deigen skal være litt klissete.
2. Form rundstykker i ønsket størrelse og legg på et stekebrett kledd med bakepapir. Det er lettere å jobbe med deigen om hendene er litt våre.
3. Pensle rundstykkene med egg og strø over sesamfrø og/eller solsikkefrø.
4. Stek i varmluft på 200 grader, i cirka 20 minutter.
Avkjøl på en rist før servering.
Oppskrift og bilde hentet fra Helios.
Oppskriftskreatør: Charlotte Rustad / @Suntnok
Ingredienser
Helios økologisk små & lettkokte havregryn 600 g
Økologiske små/lettkokte havregryn fra Helios. Kilde til jern og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Rømer sesamfrø 500 g
Økologiske sesamfrø fra Rømer har en fantastisk aromatisk og nøtteaktig…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios himalayasalt med lokk 180 g
Helios uraffinert Himalayasalt er et delikat, rosa salt som er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr