
Saftig glutenfritt bananbrød
Her kommer oppskrift på saftig glutenfritt bananbrød som smaker utrolig godt til kaffen (og så er det sunt i tillegg!). Det er ikke alltid like lett å få brukt opp bananene før de blir brune, men den gode nyheten her er at jo brunere bananene er, jo søtere blir brødet!
Brødet holder seg godt i kjøleskapet og er perfekt i sommertiden når du (eller de små) trenger litt påfyll av sunn energi.
Ingredienser
Topping
1 banan
Mandelflak
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 175 grader.
2. Ha alle ingrediensene unntatt toppingen og evt. revet sjokolade i en blender. Kjør til alt er blandet godt sammen og den har en glatt konsistens.
3. Forbered brødformen og ha litt smeltet kokosolje på sidene og i bunn har du bakepapir. Hell oppi deigen. Om du ønsker en banan til pynt på toppen som vi har gjort, skjærer du denne opp og har på toppen.
4. Stek på nederste rille i ovnen i ca. 45 minutter.
5. La bananbrødet avkjøle seg i formen eller på en rist.
Kan oppbevares i kjøleskapet i noen dager.

Bauck glutenfri havregryn 475 gr
Laktosefri Hvetefri Glutenfri Gjærfri Uten tilsatt sukker Vegansk ØkologiskGlutenfri havregryn…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin Mandelmel 400 g
Fettredusert mandelmel er et godt alternativ for folk som av…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Sri Lanka med skarp og aromatisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios kardemomme 23 g
Helt rent, helt ekte og helt nydelig! Kaldmalingen bevarer aromaer…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios bakepulver glutenfritt 110 g
Fosfatfritt Glutenfritt ØkologiskHelios Bakepulver hjelper deg å få baksten luftig…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Kjartans lynghonning 350 gr
Kjartan’s Lynghonning lages av næringsrik nektar samlet fra røsslyng i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vivani 75% mørk sjokolade 80 gr
Mild og naturlig med karakter, takket være den fineste Panama-kakaoen…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr