
Glutenfrie havrekjeks med banan og pekannøtter
Disse glutenfrie kjeksene smaker helt likt bananbrød! Du kan lett tilpasse ingrediensene hvis du har andre nøtter, tørket frukt eller frø du foretrekker!
Ingredienser
Ferskvarer
2 modne bananer
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 170* C.
2. Mos bananene i en skål med en gaffel. Tilsett havregryn, honning og kokosnøttolje. Bland alt sammen og la miksen stå i rundt 10 minutter så havregrynet kan absorbere fuktigheten fra de andre ingrediensene.
3. Rør inn hakkede pekannøtter og hva du ellers ønsker.
4. Ta frem et bakebrett med bakepapir, og bruk gjerne to skjeer til å lage kuler på samme størrelse. Dryss over resten av nøttene og sett i ovnen i 15 minutter.
Oppbevares fint i en boks med lokk i noen dager.
Tips:
Ha gjerne i tørket frukt, nøtter og frø. Vi anbefaler frysetørkede bær og gresskarkjerner.

Bauck glutenfri små havregryn 475 g
Små havregryn fra Bauck kan brukes i alt fra musli…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Biogan blomsterhonning 1 kg
Økologisk blomsterhonning Til søtning av mat Brukes som pålegg…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr