Oppskrifter / Bakst / Glutenfri bakst

Glutenfrie havrekjeks med banan og pekannøtter
Enkel
30 minutter
10 Kjeks

Glutenfrie havrekjeks med banan og pekannøtter

Disse glutenfrie kjeksene smaker helt likt bananbrød! Du kan lett tilpasse ingrediensene hvis du har andre nøtter, tørket frukt eller frø du foretrekker!

Ingredienser

Dette har du kanskje hjemme

Ferskvarer

2 modne bananer

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 170* C.

2. Mos bananene i en skål med en gaffel. Tilsett havregryn, honning og kokosnøttolje. Bland alt sammen og la miksen stå i rundt 10 minutter så havregrynet kan absorbere fuktigheten fra de andre ingrediensene.

3. Rør inn hakkede pekannøtter og hva du ellers ønsker. 

4. Ta frem et bakebrett med bakepapir, og bruk gjerne to skjeer til å lage kuler på samme størrelse. Dryss over resten av nøttene og sett i ovnen i 15 minutter.

Oppbevares fint i en boks med lokk i noen dager.

Tips:

Ha gjerne i tørket frukt, nøtter og frø. Vi anbefaler frysetørkede bær og gresskarkjerner.

kr 59
+
kr 119
+
kr 89
+

Dette har du kanskje hjemme:

kr 99
+

Total kr

Få 15% på din bestilling!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen. (Gjelder ordinære varer)