Oppskrifter / Frokost

Glutenfrie havrekjeks med banan og pekannøtter
Enkel
30 minutter
10 Kjeks

Glutenfrie havrekjeks med banan og pekannøtter

Disse glutenfrie kjeksene smaker helt likt bananbrød! Du kan lett tilpasse ingrediensene hvis du har andre nøtter, tørket frukt eller frø du foretrekker!

Ingredienser

75 g pekannøtter

Ferskvarer

2 modne bananer

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 170* C.

2. Mos bananene i en skål med en gaffel. Tilsett havregryn, honning og kokosnøttolje. Bland alt sammen og la miksen stå i rundt 10 minutter så havregrynet kan absorbere fuktigheten fra de andre ingrediensene.

3. Rør inn hakkede pekannøtter og hva du ellers ønsker. 

4. Ta frem et bakebrett med bakepapir, og bruk gjerne to skjeer til å lage kuler på samme størrelse. Dryss over resten av nøttene og sett i ovnen i 15 minutter.

Oppbevares fint i en boks med lokk i noen dager.

Tips:

Ha gjerne i tørket frukt, nøtter og frø. Vi anbefaler frysetørkede bær og gresskarkjerner.

Bauck glutenfri havregryn 475 g
Legg til ønskeliste

Bauck glutenfri små havregryn 475 g

Små havregryn fra Bauck kan brukes i alt fra musli…

kr 77
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Biogan blomsterhonning 1 kg

Økologisk blomsterhonning   Til søtning av mat Brukes som pålegg…

kr 389
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Cocosa extra virgin coconut oil 200 ml

Økologisk, kaldpresset kokosolje som er fantastisk på smak.   Kilde…

kr 119
+

Ikke på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr