Oppskrifter / Bakst / Glutenfri bakst

Naturlig søtet frokostkjeks
Enkel
30 minutter
4 Porsjoner

Naturlig søtet frokostkjeks

Aldri hopp over frokost igjen med disse godbitene i frysen. Naturlig søtet og helt uten gluten! 

Ingredienser

Dette har du kanskje hjemme

En klype havsalt

Ferskvarer

2 bananer

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 175 grader og dekk et bakebrett med bakepapir. 

2. Mos to bananer i en skål. I en annen skål bland sammen resten av ingrediensene.

3. Bland så inn bananene med resten av ingrediensene og la det stå i fem minutter til røren har fått satt seg. 

4. Form kjeksene ca. 1,5 cm høy og 6 cm brede.

5. Legg dem på bakebrettet og stek i 15-20 minutter. 

6. La kjeksene få hvile på rist til de er avkjølt og nyt!  

Frokostkjeks

Tips:

Lag gjerne dobbel porsjon og frys ned. Legg i kjøleskapet kvelden før så er de tint til frokosttid!

kr 62
+
kr 59
+
kr 27
+
kr 79
+

Dette har du kanskje hjemme:

Helios ceylon kanel 18 g
kr 39
+

Total kr