Havregrøt med peanøtt & kakao
Er du glad i peanøttsmør vil du like ukens frokost! Vi har nemlig laget en havregrøt med sjokolade og peanøttsmør sammen med banan, toppet med fryste skogsbær.
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Ferskvarer
240 ml vann
1 banan
Slik gjør du
1. Ha 40 gram havregryn i to skåler og hell over 120 ml vann hver. La det stå i 10 minutter.
2. Tilsett en halv banan, kakaopulveret, vaniljeekstrakt, salt og lønnesirup i den ene skålen med havregryn.
3. I den andre skålen med havregryn tilsett en halv banan, peanøttsmør og lønnesirup.
4. Kjør peanøttsmør blandingen i kjøkkenmaskin til du får en fin masse.
5. Hell over i serveringsskål og kjør den andre blandingen i kjøkkenmaskin. Hell sjokoladeblandingen over peanøttgrøten.
Toppes med fryste bær, banan og en skje peanøttsmør. Nyt!
Helios økologisk lønnesirup 187 ml
Helios Lønnesirup er et rent naturprodukt med en delikat smak…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr