Sunnere muffins med blåbær
Proteinrike, grove muffins er like godt i matpakken som til turmat.
Denne oppskriften kan du justere og inkludere bær/nøtter og hva du vil.
Ingredienser
Ekstra:
Bær og frukt
Hakkede nøtter og frø
Kokosflak
Revet sjokolade
Slik gjør du
1. I en skål moser du bananen med en gaffel. Jo mørkere bananen er, jo søtere blir muffinsene. Ha i kokosmelk, egg, kanel, bakepulver og honning.
Tips: om du bruker cottage cheese istedenfor kokosmelk det er lurt å mose cottage cheese eller kjøre i en blender for å få ut klumpene.
2. Ha i havregryn og havremelet og bland godt sammen. Til slutt tilsetter du de “ekstra” ingrediensene du ønsker.
Tips: om du har i bær er det lurt å gjøre dette helt til slutt. Da holder de seg litt fastere enn om de er tilsatt helt i starten.
3. Fordel deigen i ca. 12 muffinsformer. Ha på litt ekstra topping om ønskelig, før du setter dem i ovnen.
4. Stek på 180 grader i 15 – 20 minutter. Ta ut og la avkjøles på en rist når de er gyldne og gjennomstekte.
Kan oppbevares i kjøleskap i noen dager eller fryses.
Tips:
Frys muffinsene og ta ut noen timer før frokost/lunsj eller ta med frosne i matpakken, så har de tint til du skal spise dem.
Helios økologisk ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Håndskåret Skarp og aromatisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Kjartans skogshonning 350 g
Kjartans Skogshonning er råhonning som ikke er varmebehandlet i det…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Urtekram glutenfri havremel 500 g
Økologisk glutenfritt havremel fra Urtekram. Glutenfritt Økologisk
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Urtekram glutenfri havregryn 700 g
Havregryn glutenfri fra Urtekram er havre som både er nøye…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr