Oppskrifter / Bakst / Brød

Glutenfri bokhvetebrød
Enkel
1,5 Time (med steking)
Ca. 20 skiver

Glutenfritt bokhvetebrød

En sunn og superenkel glutenfri brødoppskrift som også er vegansk.

Brødet inneholder rikelig med frø og passer perfekt til matpakken eller hverdagen med ditt favoritt pålegg!

Slik gjør du

1. I den ene skålen blander du vann, linfrø, psyllium frøskall, lønnesirup og eplecidereddik. Visp det sammen og la det stå i cirka 20 minutter.

2. I en annen skål blander du sammen bokhvetemel, bokhveteflak, bakepulver, natron, havsalt og frø.

3. Hell den tørre blandingen i den våte blandingen og bland godt sammen.

4. Forvarm ovnen til 180°C. Smør en brødform med kokosolje. Ha gjerne litt bakepapir i bunnen.

5. Overfør deigen til brødformen og glatt toppen med en slikkepott. Dryss over ekstra frø.

6. Stek i ovnen i 1 time og 10 minutter. Brødet skal være gyldenbrunt.

7. Ta ut av ovnen og la det bli i formen til det er kaldt nok til å ta ut. La det avkjøle helt på rist.

8. Skjær opp og nyt! Kan oppbevares i kjøleskapet i opptil en uke, eller lengre i fryseren.

Nyt!

Glutenfri bokhvetebrød

Skål 1

kr 39
+
kr 99
+
kr 75
+

Skål 2

kr 69
+
kr 89
+
Helios bakepulver
kr 67
+
kr 35
+
kr 42
+
kr 79.2
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.