
Proteinrundstykker uten gluten
Det er godt, sunt og superenkelt å lage sine egne rundstykker med ekstra protein.
Her får du en variant bakt med hampprotein!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Mal chiafrøene til mel i en blender, og bruk en morter til å knuse fennikelfrøene.
2. Bland egg, mandelmelk, agavesirup og smeltet kokosolje i en bolle.
3. Tilsett deretter de øvrige ingrediensene. Form til små boller og strø over valmuefrø.
4. Plasser midt i ovnen på 150°C i ca. 30 minutter.
Nyt!

Superfruit hemp proteinpulver 500 g
Hamproteinpulver for deg som er laktoseallergiker! Næringsrik proteinpulver Perfekt til…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin økologisk fettredusert mandelmel 400 g
Mandelmel er et godt alternativ for folk som av ulike…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Superfruit chiafrø 750 g
Chiafrø er rik på omega-3 og fiber. Full av…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga hel fennikel pose 40 g
Fennikel har en mild og lett søtlig smak som minner…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Rømer bokhvete flak 500 gr
Økologisk bokhveteflak som er rik på jern, kalium og kalsium….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Superfruit raw agave sirup 250 g
Agavesirup er et naturlig søtningsmiddel fra planten agave i Mexico….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Rapunzel blått valmuefrø 250 gr
Blått valmuefrø har en nøtteaktig smak. Passer utmerket i desserter,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr