Glutenfrie kanelboller
Myke, saftige kanelboller som er helt uten gluten.
Disse bollene smaker kjempegodt og er perfekte til besøk eller en liten godbit i hverdagen. Prøv oppskriften selv, da vel!
Ingredienser
Boller
Fyll
Slik gjør du
1. Rør gjæren ut i lunkent vann og bland sammen med resten av ingrediensene. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin og elt deigen i 5 minutter.
2. La deigen hvile i et kvarter før du kjevler den ut.
3. Pensle deigen med smeltet smør, og dryss over Sukrin Gold og kanel.
4. Rull deigen til en pølse og skjær opp skillingsboller i ønsket tykkelse. Sett på bakepapirkledd stekebrett.
5. La skillingsbollene heve tildekket på et lunt sted i opptil en time.
6. Stek i ovnen i 12 – 15 minutter ved 220°C til de er gylne.
7. La skillingsbollene avkjøles helt på en rist og topp gjerne med melisglasur.
Nyt!
Boller
Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Rapunzel økologisk tørrgjær 9 g
Den ideelle tørrgjæren med naturlig gjær smak for søte og…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri lys bakemiks 600 g
Glutenfri bakemiks som er allsidig i bruk og utmerket i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Fyll
Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk ceylon kanel 50 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Fra Sri Lanka Håndskrået…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr