Oppskrifter / Bakst / Glutenfri bakst

Glutenfrie kanelboller
Enkel
1,5 Time (med heving)
Ca. 12 kanelboller

Glutenfrie kanelboller

Myke, saftige kanelboller som er helt uten gluten.

Disse bollene smaker kjempegodt og er perfekte til besøk eller en liten godbit i hverdagen. Prøv oppskriften selv, da vel!

Ingredienser

Boller

3 dl lunkent vann
50 g smeltet smør
1 egg
1 ts salt

Fyll

Smeltet smør

Slik gjør du

1. Rør gjæren ut i lunkent vann og bland sammen med resten av ingrediensene. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin og elt deigen i 5 minutter.

2. La deigen hvile i et kvarter før du kjevler den ut.

3. Pensle deigen med smeltet smør, og dryss over Sukrin Gold og kanel.

4. Rull deigen til en pølse og skjær opp skillingsboller i ønsket tykkelse. Sett på bakepapirkledd stekebrett.

5. La skillingsbollene heve tildekket på et lunt sted i opptil en time.

6. Stek i ovnen i 12 – 15 minutter ved 220°C til de er gylne.

7. La skillingsbollene avkjøles helt på en rist og topp gjerne med melisglasur.

Nyt!

Boller

Sukrin Gold 500g
kr 89
+
Rapunzel tørrgjær
kr 19
+
kr 89
+

Fyll

Sukrin Gold 500g
kr 89
+
kr 75
+

Total kr