Oppskrifter / Bakst

Enkel
45 minutter
16 Porsjoner

Glutenfrie gulrotmuffins

Det finnes vel ingen bedre måte å spise grønnsaker på enn i en kake? Her får du oppskrift på saftige glutenfrie gulrotmuffins som inneholder pastinakk og gulrøtter som smaker søtt og deilig takket mandelmelet.

Ingredienser

Ingredienser

1/2 ts salt
2 mellomstore gulrøtter (ca. 75 g), skrelt og finrevet
1 liten pastinakk (ca. 75 g), skrelt og finrevet
3 egg

Topping

Juice fra 1/2 lime

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180 grader.

2. Rør sammen mandelmel, bakepulver, krydder og salt i en skål. Rør inn kokos, nøtter, rosiner, revet gulrot og pastinakk, og kokosolje.

3. Vist egg og sukker luftig, og vend inn i skålen.

4. Fyll muffinsformene med røren og stek i cirka 20 – 25 minutter.

5. Avkjøl på en rist.

Cream cheese-frosting:

6. Ha ingrediensene i en skål og visp sammen. Ha i en sprøytepose og la det ligge kjølig i 10 – 15 minutter før du sprøyter på muffinsene. .

Oppskrift og bilde hentet fra Helios.

Ingredienser

kr 152
+
kr 35
+
Goodlife malt økologisk chili 45 g
kr 59
+
Goodlife malt økologisk chili 45 g
kr 119
+
Goodlife malt økologisk chili 45 g
kr 55
+
Biona coconut milk classic 200 ml
kr 39
+
kr 60.8
+
Your Organic Nature sultana rosiner 300 g
kr 59
+
Goodlife Extra Virgin Kokosolje 500 ml
kr 99
+
kr 279.2
+

Topping

kr 59
+
kr 99
+

Total kr